شناسایی لژیونلا پنوموفیلا از نمونه های خلط بیماران مبتلا به پنومونی با روش کشت، ایمنوفلورسانس مستقیم و PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی لژیونلا پنوموفیلا از نمونه های خلط بیماران مبتلا به پنومونی با روش کشت، ایمنوفلورسانس مستقیم و PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی لژیونلا پنوموفیلا از نمونه های خلط بیماران مبتلا به پنومونی با روش کشت، ایمنوفلورسانس مستقیم و PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی لژیونلا پنوموفیلا از نمونه های خلط بیماران مبتلا به پنومونی با روش کشت، ایمنوفلورسانس مستقیم و PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی لژیونلا پنوموفیلا از نمونه های خلط بیماران مبتلا به پنومونی با روش کشت، ایمنوفلورسانس مستقیم و PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: لژیونلا پنوموفیلا یکی از ۴ دلیل عمده پنومونی اکتسابی از جامعه و عامل بیش از ۹۵ درصد پنومونی لژیونلایی است. جداسازی عامل ایجاد کننده پنومونی از نمونه های خلط و ادرار با کشت، فرایندی بسیار زمان بر می باشد. از طرفی، بعضی از گونه های لژیونلا با وجود زنده ماندن در نمونه های بالینی در محیط کشت قادر به رشد نمی باشند. هدف از این مطالعه، جداسازی لژیونلا از نمونه های خلط با روش های کشت، ایمنوفلورسانس مستقیم و PCR است.روش بررسی: در این تحقیق توصیفی، از ۲۱۰ بیمار مشکوک به پنومونی لژیونلایی نمونه خلط تهیه شد. نمونه ها از بیمارستان های آموزشی درمانی کودکان شهر تهران جمع آوری شد. نمونه ها بر روی محیط اختصاصی لژیونلا (BCYE) کشت داده شدند. تست ایمنوفلورسانس مستقیم بر روی نمونه های خلط انجام و تمامی نمونه ها با استفاده از پرایمرهای اختصاصی ژن mip با روش PCR ارزیابی شدند.یافته ها: از ۲۱۰ کودک مبتلا به عفونت های حاد تنفسی، ۱۲ نمونه (۵.۷ درصد) از نظر ابتلا به لژیونلا مثبت بودند. از ۱۲ مورد مثبت مربوط به نمونه های خلط، ۳ مورد با کشت و ۵ مورد با DFA و ۹ مورد با PCR شناسایی شدند.نتیجه گیری: به نظر می رسد که حساسیت و سرعت روش PCR بسیار بیشتر از کشت و ایمنوفلورسانس مستقیم در نمونه های خلط برای شناسایی لژیونلا پنوموفیلا است. بنابر این روش PCR می تواند روش مناسبی جهت شناسایی و جداسازی لژیونلا از نمونه های خلط باشد.

کلید واژه: لژیونلا پنوموفیلا، DFA ،PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.