اثر عصاره الکلی پوست نارنج بر میزان آنتی اکسیدان توتال، انسولین سرم و هیپرگلیسمی ناشی از آلوکسان در موش سفید آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره الکلی پوست نارنج بر میزان آنتی اکسیدان توتال، انسولین سرم و هیپرگلیسمی ناشی از آلوکسان در موش سفید آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره الکلی پوست نارنج بر میزان آنتی اکسیدان توتال، انسولین سرم و هیپرگلیسمی ناشی از آلوکسان در موش سفید آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره الکلی پوست نارنج بر میزان آنتی اکسیدان توتال، انسولین سرم و هیپرگلیسمی ناشی از آلوکسان در موش سفید آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره الکلی پوست نارنج بر میزان آنتی اکسیدان توتال، انسولین سرم و هیپرگلیسمی ناشی از آلوکسان در موش سفید آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: نارنج به عنوان یک گیاه دارویی در طب سنتی شناخته می شود. اثر محافظتی برخی میوه های خانواده مرکبات در برابر خطر ابتلا به بعضی از بیماری های مزمن از جمله دیابت نشان داه شده است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و همچنین اثرات ضد افزایش قندخون عصاره الکلی پوست داخلی نارنج (مزوکارپ) در رت های هیپرگلیسیمی شده بوسیله آلوکسان می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی بر روی ۱۲۰ سر رت نژاد ویستار، در محدوده وزنی ۲۰۰-۱۵۰ گرم که به ۶ گروه ۲۰ تایی و دو زیرگروه زمانی ۲۴ و ۴۸ ساعته تقسیم شدند، انجام گردید. برای این کار ابتدا عصاره اتانولی پوست داخلی (مزوکارپ) نارنج تهیه گردید و رت ها به مدت ۴ روز و در دو دوز متفاوت (۳۰۰ mg/kg و ۱۰۰) با این عصاره پیش درمانی شدند. برای ایجاد هیپرگلیسمی تزریق آلوکسان به صورت تک دوز (۱۰۰ mg/kg) و بصورت داخل صفاقی صورت گرفت. پس از ۲۴ و ۴۸ ساعت از رت ها خونگیری و سرم آنها جدا شد، سطح آنتی ‌اکسیدان های سرم با روش FRAP، سطح انسولین سرم با روش ELISA و غلظت گلوکز با استفاده از کیت گلوکز اندازه ‌گیری و گروه های مورد مقایسه قرار گرفتند.یافته ها: آنتی اکسیدان توتال ۲۴ ساعت پس از تزریق آلوکسان در گروهی که آلوکسان + عصاره (۳۰۰ mg/kg) دریافت کرده بود نسبت به گروه آلوکسان افزایش معنی داری داشت (p=0.000). شاخص گلوکز ۴۸ ساعت پس از تزریق آلوکسان در گروهی که آلوکسان + عصاره (۳۰۰ mg/kg) دریافت کرده بود نسبت به گروه آلوکسان افزایش معنی داری داشت (p=0.001). انسولین نیز در هر دو گروه ۲۴ و ۴۸ ساعته و در هر دو دوز ۱۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن کاهش معنی داری نسبت به گروهی که فقط آلوکسان مصرف کرده بودند نشان داد (p<0.03).نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که عصاره پوست نارنج با وجود افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی سرم نه تنها سبب کاهش قندخون در رت های دیابتی نشد بلکه قندخون را در این حیوانات افزایش داده و سبب کاهش سطح انسولین نیز گردید.

کلید واژه: نارنج، آلوکسان، انسولین، هیپرگلیسیمی، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.