مدلینگ فاکتور فرسایندگی باران با استفاده از روش زمین آمار (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سد ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلینگ فاکتور فرسایندگی باران با استفاده از روش زمین آمار (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سد ایلام) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلینگ فاکتور فرسایندگی باران با استفاده از روش زمین آمار (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سد ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلینگ فاکتور فرسایندگی باران با استفاده از روش زمین آمار (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سد ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلینگ فاکتور فرسایندگی باران با استفاده از روش زمین آمار (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سد ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۶

فرسایش خاک یکی از عواملی است که زندگی بشر را تهدید می کند. اندازه گیری فرسایش همواره با مشکلاتی همراه است. کمبود ایستگاه های هیدورمتری در بیشتر حوزه های آبخیز برآورد فرسایش و رسوب را با مشکل مواجه ساخته است. البته محققان زیادی سعی کرده اند که روابط تجربی مناسب با هر شرایط آب و هوایی برای برآورد فرسایش و رسوب ارائه دهند. در این میان معادله جهانی فرسایش خاک و تجدید نظر شده آن از جمله مدل هایی است که در سرتاسر جهان کاربرد گسترده ای دارد. یکی از پارامترهای مهم این مدل فاکتور (R) یا شاخص فرسایندگی باران است که رابطه مستقیم با شدت فرسایش دارد. در این تحقیق در یک دوره آماری ۲۲ ساله از ۱۶ ایستگاه کلیماتولوژی محدوده حوزه سد ایلام برای تهیه نقشه فاکتور فرسایندگی باران استفاده شد. پس از محاسبه فاکتور فرسایندگی باران برای ایستگاه های مورد نظر، با استفاده از اکستنشن زمین آمار و روش زمین آماری مبتنی بر کریجینگ در محیط ARC GIS 9.3 نقشه فاکتور فرسایندگی باران برای این حوزه ترسیم گردید. همچنین در این تحقیق سه نوع روش کریجینگ شامل کریجینگ معمولی، ساده و عمومی مورد استفاده قرار گرفت. در پایان مشاهده گردید که روش کریجینگ ساده با مربع میانگین ریشه خطا ۶۷.۹۲ از بین روش های به کار گرفته شده مناسب ترین روش برای درونیابی می باشد. همچنین در مقایسه مربع میانگین ریشه خطا با خطای استاندارد برای تعیین میزان برآورد مورد انتظار، هر سه روش دارای برآوردی کمتر از حد انتظار بودند.

کلید واژه: زمین آمار، کریجینگ، فرسایش خاک، سد ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.