بررسی تحلیلی تولیدات علمی ایران در حوزه علوم پزشکی به روش علم سنجی از طریق پایگاه استنادی Web of Science طی ۳۰ سال (۲۰۰۷-۱۹۷۸)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تحلیلی تولیدات علمی ایران در حوزه علوم پزشکی به روش علم سنجی از طریق پایگاه استنادی Web of Science طی ۳۰ سال (۲۰۰۷-۱۹۷۸) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تحلیلی تولیدات علمی ایران در حوزه علوم پزشکی به روش علم سنجی از طریق پایگاه استنادی Web of Science طی ۳۰ سال (۲۰۰۷-۱۹۷۸)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تحلیلی تولیدات علمی ایران در حوزه علوم پزشکی به روش علم سنجی از طریق پایگاه استنادی Web of Science طی ۳۰ سال (۲۰۰۷-۱۹۷۸)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تحلیلی تولیدات علمی ایران در حوزه علوم پزشکی به روش علم سنجی از طریق پایگاه استنادی Web of Science طی ۳۰ سال (۲۰۰۷-۱۹۷۸) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: پژوهش علمی در حوزه های موضوعی از الزامات توسعه پایدار است. همان طوری که نتایج تولیدات پژوهشی، در یک بعد وسیع از انتشارات گزارش می شوند، تحلیل استنادی به عنوان رویکرد اصلی در سنجش تولیدات علمی مدنظر متخصصان این حوزه قرار گرفته است. پژوهش حاضر با هدف بررسی تولیدات علمی نویسندگان ایرانی در حوزه های پزشکی از طریق پایگاه Web of Science (WOS) انجام شد.روش بررسی: در پژوهش توصیفی و کاربردی حاضر، داده های کتاب شناختی از طریق پایگاه Science Citation Index Expanded (SCIE) که یکی از نمایه های WOS می باشد، گردآوری شد. برای گردآوری اطلاعات، از جستجوی پیشرفته پایگاه و با استفاده از برچسب CU و با محدودیت زمانی برای ۶ دوره ۵ ساله استفاده گردید. جامعه آماری، تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی SCIE در حوزه-های پزشکی طی سال های ۱۹۷۸ تا ۲۰۰۷ میلادی بود. از نرم افزارهای HistCite،SPSS و Excel برای تحلیل داده ها استفاده شد.یافته ها: بیشترین تعداد مدارک منتشر شده از دانشگاه های ایران در این پایگاه، مربوط به دوره زمانی ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بود. از لحاظ حوزه موضوعی، بیشترین تعداد مدرک مربوط به داروشناسی و کمترین تعداد مربوط به طب سالمندان بود. دانشگاه علوم پزشکی تهران در ۲۰ حوزه پزشکی (۶۵ درصد) به عنوان دانشگاه برتر شناخته شد. بیشترین همکاری علمی با کشور ایالات متحده امریکا (۲۲.۵ درصد) بود.نتیجه گیری: حوزه های داروسازی، میکروب شناسی و بیوشیمی از رشد بیشتری نسبت به دیگر حوزه ها برخوردار بوده و از بین دانشگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی تهران به علت قوی بودن زیرساخت های پژوهشی از وضعیت بهتری نسبت به بقیه دانشگاه ها برخوردار می باشد که می تواند الگوی مناسبی برای دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور باشد.

کلید واژه: تولید علم، علم سنجی، پایگاه های استنادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.