بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان عصاره های مختلف اندام هوایی گیاه Astragalus murinus Boiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان عصاره های مختلف اندام هوایی گیاه Astragalus murinus Boiss دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان عصاره های مختلف اندام هوایی گیاه Astragalus murinus Boiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان عصاره های مختلف اندام هوایی گیاه Astragalus murinus Boiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان عصاره های مختلف اندام هوایی گیاه Astragalus murinus Boiss :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: بسیاری از گیاهان دارای خواص دارویی بوده و دارای اثر آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی، ضدمیکروبی و ضدسرطانی می باشند. اخیرا توجه به ترکیبات آنتی اکسیدانی طبیعی به منظور استفاده در صنایع دارویی و غذایی به دلیل عوارض ناخواسته آنتی اکسیدان های مصنوعی افزایش یافته است. ترکیبات پلی فنل از جله ترکیبات بسیار مهم گیاهان بوده که دارای اثرات آنتی اکسیدانی می باشند. این ترکیبات در تمام اندام های گیاهان یافت شده و بنابراین جزء مهمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند.روش بررسی: از اندام هوایی گیاه عصاره تام، کلروفرمی، پلی فنلی و آبی تهیه شد. به منظور بررسی اثر آنتی اکسیدانتی از دو روش DPPH و TEAC استفاده گردید. نتایج روش DPPH به صورت IC50 و در تست TEAC به صورت عدد TEAC در زمان های مشخص بیان گردید.نتایج: در روش DPPH عدد IC50 برای عصاره های عصاره تام، کلروفرمی، پلی فنلی و آبی به ترتیب ۰.۳۳۶، ۰.۸۰۴، ۰.۲۱۲ و ۰.۸۳۶ میلی گرم بر میلی لیتر و در روش TEAC میزان عدد TEAC بدست آمده برای عصاره های عصاره تام، کلروفرمی، پلی فنلی و آبی در دقیقه ۶ به ترتیب ۲۹.۳۸، ۱۴.۵۵، ۲۱.۲۹، ۲۴.۲۲ میکرومول ترولوکس بر ۱۰۰ گرم ماده خشک گیاه بود.نتیجه گیری: همه عصاره های دارای اثر آنتی اکسیدانت در هر دو تست بوده و از بین آنها عصاره پلی فنلی بیشترین فعالیت در تست DPPH و TEAC داشته و عصاره آبی دارای کمترین اثر در هر دو تست بوده است. نتایج نشان می دهد که عصاره های پلی فنلی دارای بیشترین اثر آنتی اکسیدانتی می باشند.

کلید واژه: Astragalus morinus ،DPPH ،TEAC ،Antioxidant، پلی فنل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.