بررسی تاثیر ضریب اصطکاک بر میزان عیب دم ماهی در فرایند نورد حلقوی گرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ضریب اصطکاک بر میزان عیب دم ماهی در فرایند نورد حلقوی گرم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ضریب اصطکاک بر میزان عیب دم ماهی در فرایند نورد حلقوی گرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ضریب اصطکاک بر میزان عیب دم ماهی در فرایند نورد حلقوی گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر ضریب اصطکاک بر میزان عیب دم ماهی در فرایند نورد حلقوی گرم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی مکانیک جامدات

تعداد صفحات :۹

نورد حلقوی گرم یک فرایند به شدت غیر خطی و ناپایدار است. ضریب اصطکاک میان رینگ با غلتک محرک و هرزگرد از این جمله اند که بر کیفیت محصول نهایی تاثیر به سزایی دارند. در این مقاله تاثیر این دو پارامتر بر نورد حلقوی گرم به کمک مدل سه بعدی المان محدود کوپل مکانیکی-حرارتی بررسی شده است. بدین منظور مدلی سه بعدی از فرایند نورد حلقوی گرم شامل رینگ، غلتک های محرک، هرزگرد و راهنما در نرم افزار آباکوس ایجاد شده و میزان عیب دم ماهی به ازای ضریب اصطکاک های مختلف میان غلتک محرک و حلقه و همچنین غلتک هرزگرد و حلقه اندازه گیری شده است. نتایج نشان می دهد که با افزایش ضریب اصطکاک میان رینگ و غلتک هرزگرد یا کاهش ضریب اصطکاک میان رینگ و غلتک محرک میزان عیب دم ماهی کاهش می یابد. همچنین میزان تغییرات این دو پارامتر باید در محدوده معینی حفظ شده و از آن تجاوز ننماید. نتایج به دست آمده می تواند به عنوان راهنمایی به منظور بهینه سازی فرایند مزبور به کار گرفته شود.

کلید واژه: نورد حلقوی گرم، ضریب اصطکاک، عیب دم ماهی، مدل سه بعدی المان محدود، کوپل مکانیکی-حرارتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.