اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگی ‌های کمی و کیفی کدو پوست ‌کاغذی (.Cucurbita pepo L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگی ‌های کمی و کیفی کدو پوست ‌کاغذی (.Cucurbita pepo L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگی ‌های کمی و کیفی کدو پوست ‌کاغذی (.Cucurbita pepo L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگی ‌های کمی و کیفی کدو پوست ‌کاغذی (.Cucurbita pepo L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگی ‌های کمی و کیفی کدو پوست ‌کاغذی (.Cucurbita pepo L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در سال‌ های اخیر، مطالعه و ارزیابی واکنش گیاهان دارویی به کاربرد کودهای آلی و بیولوژیک، جایگاه ویژه‌ ای را در تحقیقات، به ‌خود اختصاص داده است. به‌ منظور بررسی واکنش گیاه دارویی کدو پوست ‌کاغذی به زمان استفاده از کود دامی و انواع کود بیولوژیک، در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ آزمایشی بصورت کرت ‌های خرد شده در قالب طرح بلوک ‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، اجرا شد. فاکتور اصلی، زمان کاربرد کود دامی در دو سطح پاییز و بهار و فاکتور فرعی، انواع کود زیستی در چهار سطح نیتراژین (دارای باکتری ‌های Pseudomonas sp.،Azotobacter sp. و Azospirillum sp.)، باکتری ‌های حل‌ کننده فسفات یا پی ‌اس‌ بی PSB (دارای باکتری‌‌ های Bacillus sp. و Pseudomonas sp.)، مخلوط نیتراژین و پی ‌اس‌ بی، و شاهد بودند. نتایج نشان داد که عملکرد میوه و عملکرد دانه کدو تحت تاثیر زمان استفاده از کود دامی قرار گرفت و از این نظر کاربرد بهاره کود دامی بر کاربرد پاییزه آن برتری داشت. همچنین، کود زیستی نیتراژین سبب افزایش معنی ‌دار عملکرد میوه و دانه شد. برتری کاربرد بهاره کود دامی و استفاده از نیتراژین در تعداد دانه در مترمربع و تعداد میوه در هکتار نیز مشاهده شد. بررسی رابطه بین عملکرد تر میوه و عملکرد خشک دانه (R2=0.92)، حاکی از وجود رابطه خطی بین این دو صفت در دامنه ۱۰ تا ۲۰ تن در هکتار عملکرد تر میوه بود. اگر چه درصد روغن و درصد پروتئین دانه تحت تاثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفت، ولی کودهای بیولوژیک سبب افزایش عملکرد روغن و پروتئین شدند. به ‌طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که کاربرد همزمان کود دامی و کودهای زیستی می ‌تواند سبب افزایش عملکرد و خصوصیات کیفی کدو پوست ‌کاغذی شود.

کلید واژه: کدو، کود بیولوژیک، عملکرد دانه، درصد روغن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.