مقاله بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب :

مقاله بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در مجله پژوهش آب ایران از صفحه ۱۹ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت اندازه گیری رطوبت با دستگاه تتاپروب
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه گیری رطوبت
مقاله تراکم خاک
مقاله تتاپروب
مقاله روش وزنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از روش های نسبتا جدید برای اندازه گیری رطوبت خاک استفاده از دستگاه تتاپروب است. از مزایای این روش اندازه گیری سریع، دقت بالا، اندازه گیری مستقیم در صحرا و در شرایط طبیعی و قابلیت اندازه گیری رطوبت خاک از حد رطوبت پژمردگی تا رطوبت اشباع است. در این تحقیق برای بررسی اثر تراکم و بافت خاک بر دقت دستگاه تتاپروب، سه نوع خاک با بافت های شنی، لومی و رسی انتخاب گردید. سپس از هر نوع خاک ۱۷ نمونه با تراکم های متفاوت برداشت شد. نمونه ها طوری انتخاب شدند که دامنه رطوبتی آنها بین خاک خشک شده در مجاورت هوای آزاد و رطوبت اشباع باشد. سپس دستگاه را با دو روش خطی و غیر خطی کالیبره کرده و مقادیر اندازه گیری شده با روش وزنی مقایسه گردید. نتایج نشان داد که دستگاه در خاک های شنی دارای بیشترین دقت (میانگین قدرمطلق خطاها %۲۷) بوده و با افزایش میزان رس خاک از دقت دستگاه کاسته می شود. اثر تراکم خاک بر دقت اندازه گیری دستگاه در خاک های شنی ناچیز بوده و با سنگین تر شدن بافت خاک، میزان تاثیر تراکم خاک بر دقت دستگاه افزایش نشان داد. رسم نمودار همسانی بین نتایج روش تتاپروب و روش وزنی نشان داد که بیشترین و کمترین همسانی بین دو روش به ترتیب در خاک های شنی و رسی (R۲=۰.۹۵ و R۲=۰.۹۱) بوده و در خاک های لومی همسانی متوسط (R۲=۰.۹۳) بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.