مقاله علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها :

مقاله علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در مجله پژوهش آب ایران از صفحه ۵۱ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: علل گازدار شدن چاه های آب کشاورزی در دشت های شمالی استان همدان و خوردگی تجهیزات آن ها
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاه های گازدار
مقاله آب زیرزمینی
مقاله خوردگی
مقاله دی اکسیدکربن
مقاله محلول های هیدروترمال
مقاله همدان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مناطق لالجین، چهاردولی و قهاوند – فامنین واقع در بخش شمالی استان همدان، تعدادی از چاه های آب کشاورزی گازدار بوده و تجهیزات داخل آن ها در طی مدت کوتاهی خورده و پوسیده می شود و سالیانه خسارات زیادی به کشاورزان وارد می شود. لذا شناسایی عوامل موثر درخوردگی و منشاء آن ها، جهت چاره اندیشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به همین منظور با عملیات صحرایی و به کمک دستگاه G.P.S، دماسنج و پرسش از کشاورزان میزان دما، عمق، مدت لازم برای خوردگی تجهیزات و مشخصات جغرافیایی ۳۶ حلقه چاه گازدار برداشت شد. به علاوه ۱۶ نمونه از آب چاه ها اخذ و در آزمایشگاه آنالیز شد. سپس به کمک نموگراف های استاندارد مقدار دی اکسیدکربن نمونه ها محاسبه و برآورد شد. همچنین توسط نرم افزار آماری SPSS داده های دما، عمق، دی اکسیدکربن و مدت خوردگی مورد ارزیابی قرار گرفت. مقادیر دی اکسید کربن بالاتر از ۱۰۰ میلی گرم در لیتر در نمونه ها و اختلاف معنی دار بین دمای آب چاه ها نشان می دهد که وجود گاز در آب چاه ها ناشی از ورود محلول های هیدروترمالی گازدار با منشا درونی به داخل آب های زیرزمینی منطقه است. نتایج آزمون های آماری نشان می دهد که مقدار بالای دی اکسیدکربن و یون های سولفات و کلراید، دمای بالا و شوری زیاد از جمله عوامل موثر در خوردگی تجهیزات چاه های آب منطقه است. بنابراین توصیه می شود که در این چاه ها از لوله ها و تجهیزات یو پی وی سی به جای تجهیزات فلزی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.