بررسی اثر هیدرو و اسموپرایمینگ دو رقم تجاری نخود بر جوانه زنی، فاکتورهای رشد و تعداد گرهک های ریشه در شرایط تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر هیدرو و اسموپرایمینگ دو رقم تجاری نخود بر جوانه زنی، فاکتورهای رشد و تعداد گرهک های ریشه در شرایط تنش شوری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر هیدرو و اسموپرایمینگ دو رقم تجاری نخود بر جوانه زنی، فاکتورهای رشد و تعداد گرهک های ریشه در شرایط تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر هیدرو و اسموپرایمینگ دو رقم تجاری نخود بر جوانه زنی، فاکتورهای رشد و تعداد گرهک های ریشه در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر هیدرو و اسموپرایمینگ دو رقم تجاری نخود بر جوانه زنی، فاکتورهای رشد و تعداد گرهک های ریشه در شرایط تنش شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی
تعداد صفحات :۲۱
نخود ایرانی یکی از گیاهان زراعی مهم مناطق خشک و نیمه خشک دنیاست که بسیار به شوری حساس است. اخیرا گزارش شده است که پرایمینگ دانه ها، روشی برای بهبود استقرار دانه ها و افزایش تولید محصول در شرایط تنش زاست. در این پژوهش درصد و سرعت جوانه زنی دانه های اسمو و هیدروپرایم و همچنین برخی از پارامترهای رشد دانه رست های تیمار شده و تعداد گرهک های ریشه آنها در شرایط شوری (۰، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلی مولار) بررسی شده است. نتایج نشان داد که در مقایسه با گیاهان شاهد، شوری موجب کاهش درصد و سرعت جوانه زنی، طول و وزن تر و خشک ریشه و ساقه گیاهان می شود. همچنین، یک کاهش وابسته به میزان نمک در تعداد گرهک های ریشه مشاهده شد. داده ها در مورد اثر پرایمینگ با آب (هیدروپرایمینگ) و مانیتول (۴%) (اسموپرایمینگ) نشان داد که گیاهان اسموپرایم شده تعداد گرهک های بیشتری در مقایسه با گیاهان هیدروپرایم شده و شاهد داشتند. در شرایط شور گیاهچه های حاصل از دانه های اسموپرایم و هیدروپرایم شده وضعیت جوانه زنی، وزن تر و خشک ریشه و ساقه بهتری را در مقایسه با دانه های پرایم نشده (شاهد) نشان دادند.
کلید واژه: پرایمینگ، جوانه زنی، شوری، نخود، گرهک زایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.