بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh. cv. Granny Smith)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh. cv. Granny Smith) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh. cv. Granny Smith)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh. cv. Granny Smith)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh. cv. Granny Smith) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۶

برای حفظ و نگهداری کیفیت و بازارپسندی میوه، نگهداری آن در سردخانه ضروری است. سیب گرانی اسمیت، واریته ای از سیب های خارجی است که به خوبی خواص خود را در سردخانه حفظ می کند. اتیلن یک هیدروکربن ساده گازی با فرمول C2H4 به عنوان یک هورمون گیاهی مهم در مسائل پس از برداشت میوه ها و سبزی ها به شمار می آید. در برخی از حالت های فیزیولوژیکی مانند رسیدن میوه، پیری گل و تنش هایی مانند غرقاب، خشکی و سرمازدگی، اتیلن به میزان بیش تری تولید می شود. پیش ماده تولید اتیلن، اسید آمینه گوگردی متیونین می باشد. برای بررسی تاثیر دمای پایین بر افزایش عمر انباری سیب گرانی اسمیت، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با در نظر گرفتن متغیرهای دما و زمان انبارداری انجام شد. صفات کمی و کیفی مورد مطالعه در این پژوهش شامل تولید اتیلن، سفتی بافت، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، مواد جامد محلول (TSS)، ویتامین «ث» و pH در دو سطح دمایی +۳.۵ و -۰.۵ درجه سانتی گراد در شروع، پایان و در خلال یک دوره ۴ ماهه انبارداری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند. اندازه گیری میزان اتیلن با تزریق یک میلی لیتر گاز به دستگاه GC انجام شد. نتایج بدست آمده از این بررسی ها نشان داد با افزایش میزان اتیلن مواد جامد محلول افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون کاهش یافت.

کلید واژه: اتیلن، سیب گرانی اسمیت، دما، کروماتوگرافی گازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.