بررسی تاثیر عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر فرهنگ پذیری دانش آموزان (مطالعه موردی دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی شهر شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر فرهنگ پذیری دانش آموزان (مطالعه موردی دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی شهر شیراز) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر فرهنگ پذیری دانش آموزان (مطالعه موردی دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی شهر شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر فرهنگ پذیری دانش آموزان (مطالعه موردی دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی شهر شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر فرهنگ پذیری دانش آموزان (مطالعه موردی دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی شهر شیراز) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جامعه شناسی مطالعات جوانان

تعداد صفحات :۲۶

هدف این تحقیق، بررسی تاثیر عوامل اقتصادی اجتماعی موثر بر فرهنگ پذیری دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی در شهر شیراز می باشد. در این پژوهش ابتدا بعد از بررسی مطالعات انجام گرفته و نظریات موجود جهت تبیین فرهنگ پذیری از نظریات راجرز و بیتس و پلاگ وتبیین عوامل اقتصادی اجتماعی از نظریه پارسونز استفاده گردید. روش تحقیق به صورت پیمایشی می باشد که ۴۰۰ پرسشنامه به صورت تصادفی ساده دراختیار دانش آموزان قرار گرفت. اما با توجه به حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران (۳۸۲ نفر) درنهایت ۳۹۰ پرسشنامه موردتجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می دهد میزان درآمد والدین، هزینه خانوار، سطح تحصیلات والدین و میزان استفاده از کامپیوتر و اینترنت رابطه معنی داری با فرهنگ پذیری دانش آموزان داشته اند اما رابطه میان تماشای تلویزیون، گوش دادن به رادیو، مطالعه مطبوعات و بعد خانوار با فرهنگ پذیری دانش آموزان تایید نگردید. همچنین نتایج حاصل از این پژوهش نیز نشان می دهد که متغیرهای اسمی شغل مادر، شغل پدر و محل سکونت قبلی والدین با میزان فرهنگ پذیری دانش آموزان در ارتباط است.در تحلیل رگرسیون چندمتغیره نیز چهار متغیر سطح تحصیلات مادر، محل سکونت قبلی والدین، درآمد کل و میزان استفاده از اینترنت وارد معادله گردید که ۳۲.۸۴ از تغییرات متغیر وابسته را تبیین می نمایند.

کلید واژه: فرهنگ پذیری، پیش دانشگاهی، تحصیلات، شیراز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.