مقاله تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک :

مقاله تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله طب نظامی از صفحه ۱۱۱ تا ۱۱۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر لباس محافظتی شیمیایی بر میزان شاخص تنش فیزیولوژیک
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوشش ضدشیمیایی
مقاله شاخص تنش فیزیولوژیک
مقاله تنش گرمایی
مقاله پارامترهای همودینامیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: این مطالعه با هدف بررسی تاثیر فعالیت بدنی با پوشش ضدشیمیایی و پوشش کار نظامی بر شاخص تنش فیزیولوژیک انجام شد.
روش ها: در این پژوهش نیمه تجربی متقاطع، ۳۰ داوطلب مرد دانشجو یا سرباز سالم در محدوده سنی ۲۵-۱۸ سال انتخاب شدند و از نظر وضعیت سلامت عمومی مورد بررسی قرار گرفته و فرم رضایت آگاهانه را تکمیل نمودند. این افراد با تخصیص تصادفی در اولویت استفاده از پوشش ها، فعالیت فیزیکی را طبق پروتکل بروس روی تردمیل انجام دادند. متغیرهای همودینامیک، قبل، بعد و پنج دقیقه بعد از فعالیت بدنی در این افراد اندازه گیری و ثبت شد. بعد از پایان فعالیت بدنی با استفاده از تعداد ضربان قلب و میزان درجه حرارت مرکزی بدن، شاخص تنش فیزیولوژیک محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS 11.5 و آزمون های اندازه های تکراری ANOVA و T زوجی استفاده شد.
یافته ها: شاخص تنش فیزیولوژیک در داوطلبان با پوشش ضدشیمیایی ۵۳±۱۴ و با پوشش کار نظامی ۲۳۲±۰۴۲ بود (P<0.001). پارامترهای همودینامیک بعد از انجام فعالیت بدنی در دو نوع پوشش اختلاف آماری معنی داری نشان دادند (P<0.001). مدت زمان انجام فعالیت بدنی و مسافت طی شده ، برای پوشش کار نظامی بهتر از پوشش ضدشیمیایی بود (P<0.001).
نتیجه گیری: پوشش ضدشیمیایی در مقایسه با پوشش کار نظامی باعث تنش فیزیولوژیک بیشتر، محدودیت بیشتر در عملکرد و بروز سریع تر خستگی می شود. در استفاده از پوشش ضدشیمیایی، افزایش درجه حرارت مرکزی بدن، کاهش زمان تحمل فرد و تنش گرمایی رخ می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.