مقاله دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی :

مقاله دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۶۳ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: دیدگاه و عقاید مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی کودکان زیر ۲ سال در شهرستان دماوند: یک مطالعه کیفی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عقیده
مقاله تغذیه تکمیلی
مقاله مادران
مقاله بررسی کیفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تغذیه نامناسب از علل عمده بروز سوء تغذیه در کودک محسوب می شود. این بررسی به منظور شناخت عمق نظرات و باورهای مادران در مورد نقش تغذیه تکمیلی در سلامت تغذیه ای کودک زیر ۲ سال انجام گرفت.
مواد و روش ها: در این مطالعه کیفی داده ها از طریق انجام ۱۱ جلسه بحث گروهی با مادران دارای کودک زیر ۲ سال در مناطق شهری و روستایی شهرستان دماوند در سال ۱۳۸۶ جمع آوری گردید. هر جلسه بحث گروهی با حضور یک هماهنگ کننده، دو یادداشت بردار و ناظر برگزار شد. پس از پایان عملیات میدانی کلیه یادداشت های جمع آوری شده بر اساس اهداف مطالعه کد گذاری شد، سپس زیر گروه های هر هدف به دست آمد و مضامین اصلی مطالعه از بین آنها استخراج و گزارش گردید.
یافته ها: در تحقیق حاضر شش مضمون کلی به دست آمد: ۱- مادران غذای کمکی را غذایی می دانستند که ساده، سبک، نرم، رقیق و مخصوص کودک تهیه شود، ۲- سن شروع غذای کمکی از ۶ ماهگی بود، ۳- غذای کمکی بومی در منطقه دماوند وجود نداشت، ۴- برای کودک زیر یک سال غذای جداگانه تهیه می شد، ۵- غذای کمکی خانگی به دلیل بهداشتی بودن به غذای کمکی آماده ترجیح داشت و ۶- از یک سالگی به کودک غذای سفره داده می شد.
نتیجه گیری: با وجود آگاهی کافی اکثر مادران نسبت به فواید تغذیه تکمیلی به علت وجود موانعی ازجمله عوامل فرهنگی حاکم بر جامعه عملکرد نامناسبی داشتند. در این راستا علاوه بر تجدید نظر در برنامه های آموزشی و دستورالعمل های فعلی، آموزش موثر و هدفمند به مادران و سایر مراقبین کودک به طور قوی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.