بررسی اثربخشی آموزش هوش هیجانی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثربخشی آموزش هوش هیجانی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثربخشی آموزش هوش هیجانی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثربخشی آموزش هوش هیجانی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثربخشی آموزش هوش هیجانی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : (یافته های نو در روان شناسی (روان شناسی اجتماعی

تعداد صفحات :۲۰

هدف از پژوهش حاضر بررسی اثربخشی آموزش هوش هیجانی به شیوه گروهی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز بوده است. جامعه آماری در این پژوهش همه دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر اهواز بوده و نمونه تحقیق شامل ۱۲۰ نفر از دانش آموزانی بودند که به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای، ۶۰ نفر از آنان گزینش شده و در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. ابزار بکار گرفته در این پژوهش پرسشنامه استرس نوجوانان و طرح پژوهش از نوع پیش آزمون – پس آزمون با گروه گواه بوده است. پس از گزینش تصادفی گروه های آزمایش و گواه، در آغاز برای هر دو گروه، پیش آزمون اجرا و سپس، مداخله آزمایشی (آموزش هوش هیجانی) به عنوان متغیر مستقل در ۹ جلسه که هر جلسه ۹۰ دقیقه به طول انجامیده، روی گروه آزمایش اجرا گردید و پس از پایان برنامه آموزشی، از هر دو گروه پس آزمون گرفته شد، سپس داده ها با روش تحلیل کواریانس چند متغیری (مانکوا)، ضریب همبستگی پیرسون و روش های آلفای کرونباخ و تنصیف جهت محاسبه ضرایب پایایی ابزار سنجش، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که آموزش هوش هیجانی بر استفاده از روش های رویارویی با استرس در بین دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اهواز موثر است. ضمنا سطح معنی داری p<0.0001 در نظر گرفته شده است.

کلید واژه: هوش هیجانی، رویارویی با استرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.