اثرات ویتامین های E و C بر عملکرد مرغ های تخمگذار، فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات ویتامین های E و C بر عملکرد مرغ های تخمگذار، فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات ویتامین های E و C بر عملکرد مرغ های تخمگذار، فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ویتامین های E و C بر عملکرد مرغ های تخمگذار، فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات ویتامین های E و C بر عملکرد مرغ های تخمگذار، فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

کلسترول یکی از عوامل ایجاد بیماری های قلبی و عروقی در انسان است اما در پرندگان کلسترول سرم نقش مهمی برای تولید تخم مرغ دارد. فرضیات متناقضی در مورد اثرات آنتی اکسیدان ها بر سطح کلسترول سرم وجود دارند، این در حالی است که آزمایش های بسیار اندکی روی طیور انجام شده است. لذا آزمایشی به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین های آنتی اکسیدان (ویتامین E و C) بر عملکرد مرغ های تخمگذار، خصوصیات کیفی تخم مرغ، میزان کلسترول تخم مرغ و فراسنجه های خونی اعم از گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول و اجزای آن انجام شد. تعداد ۱۶۸ قطعه مرغ تخمگذار واریته Hy-Line W36 در سن ۳۹ هفتگی به ۷ تیمار و ۶ تکرار و ۴ قطعه مرغ در هر تکرار تقسیم شدند و آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمارها شامل افزودن سطوح ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم ویتامین E یا C به هر کیلوگرم جیره پایه بود. افزودن سطوح مختلف ویتامین ها به جیره، تاثیری بر صفات عملکردی مرغ ها نداشت. وزن زرده با افزایش سطوح ویتامین های آنتی اکسیدان در جیره، کاهش یافت (p<0.05). کلسترول زرده نیز کاهش خطی را با افزایش سطوح ویتامین های آنتی اکسیدان نشان داد (p<0.05). ویتامین ها و به خصوص ویتامین C افزایش معنی داری را در گلوکز سرم موجب شدند (p<0.01). هر چند تفاوت معنی داری در میزان کلسترول کل سرم در بین تیمارها مشاهده نشد اما سطح کلسترول HDL کاهش (p<0.05) و سطح کلسترول LDL افزایش یافت (p<0.05). به نظر می رسد که در این مورد ویتامین E نسبت به ویتامین C ترکیب موثرتری می باشد. هر چند افزایش سطح ویتامین E یا C در جیره، موجب کاهش میزان کلسترول تخم مرغ شد، اما وزن زرده تخم مرغ نیز به طور معنی داری کاهش یافت و در نتیجه از وزن تخم مرغ در سطوح بالای مصرف این ویتامین ها کاسته شد. کاهش سطح کلسترول HDL و افزایش سطح کلسترول LDL در سرم خون نتیجه نسبتا جدیدی است که در مطالعات آتی بایستی بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

کلید واژه: کلسترول تخم مرغ، مرغ تخمگذار، فراسنجه های خونی، ویتامین E و C

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.