مقاله تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky 1828)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky 1828) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky 1828)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky 1828)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky 1828) :

مقاله تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky 1828) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۸۱ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر pH، نسبت رقیق سازی، یون ها و اسمولاریته بر روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ (Acipenser nudiventris Lovetzky, 1828)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی شیپ
مقاله حرکت اسپرماتوزوآ
مقاله محلول های فعال کننده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه تاثیر رقیق کننده ها بر روی حرکت اسپرماتوزوآی رقیق سازی شده حاصل از مخلوط اسپرم ۳ مولد نر تاس ماهی شیپ مورد بررسی قرار گرفت. مقدار بهینه یون ها (سدیم، پتاسیم، کلسیم، و منیزیم)، pH و میزان بافری (تریس، تریس اسیدی و هپس) محلول فعال کننده، همچنین نسبت رقیق سازی و اسمولاریته تعیین شد. بهترین پارامترهای حرکتی اسپرماتوزوآ در محلول بافری تریس اسیدی ۳۰ میلی مول در لیتر حاوی ۵/۱۲، ۱، ۷ و ۱۵ میلی مول در لیتر یون های سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم در نسبت رقیق سازی ۱:۱۰۰ و ۸۵ pH مشاهده شد. اسمولاریته های ۹۴-۶۸ میلی اسمول بر کیلوگرم نسبتا از حرکت اسپرماتوزوآ جلوگیری کرد. اما اسپرماتوزوآ در فشار اسمزی بالا (۱۳۳ میلی اسمول بر کیلوگرم و بالاتر) بی حرکت باقی ماند. این مطالعه ثابت کرد که پارامترهای متعددی مانند غلظت یون (سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم)، فشار اسمزی، pH، میزان بافری و نسبت رقیق سازی روی حرکت اسپرماتوزوآ در ماهی شیپ موثر است. غلظت یون پتاسیم همراه با فشار اسمزی حرکت اسپرماتوزوآ ماهی شیپ را کنترل می کند. در کل یون های سدیم، کلسیم و منیزیم برخلاف خاصیت بازدارندگی حرکت یون پتاسیم عمل می کنند و کاتیون های دو ظرفیتی (کلسیم و منیزیم) از سدیم موثرترند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.