مقاله اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار :

مقاله اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۱۱۸ تا ۱۲۵ منتشر شده است.
نام: اثرات جایگزین شیر و جیره های آغازین مختلف بر رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه بره های شیرخوار
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جایگزین شیر
مقاله جیره آغازین
مقاله توسعه شکمبه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به منظور بررسی امکان پرورش بره های شیرخوار با جایگزین شیر تجارتی و اثرات تغذیه جیره های آغازین با نسبت های مختلف کنسانتره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و توسعه شکمبه انجام شد. تعداد ۳۰ راس بره نر به سن ۱±۳ روزه نژاد دالاق از مادران جدا و در ۶ گروه ۵ راسی با ۶ تیمار آزمایشی تا سن ۹۰ روزگی تغذیه شدند. روش آماری مورد استفاده فاکتوریل ۳×۲ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی، عامل اول اثر نوع شیر (شیر مادر و جایگزین شیر) و عامل دوم اثر جیره های آغازین (۱۰۰:۱ درصد کنسانتره، ۲: دارای ۶۷ درصد کنسانتره + ۳۳ درصد یونجه خشک، ۳: دارای ۳۳ درصد کنسانتره + ۶۷ درصد یونجه خشک) بود. در پایان آزمایش ۳ راس بره از هر تیمار ذبح شده، صفات مربوط به توسعه دستگاه گوارش اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که میانگین افزایش وزن روزانه، ماده خشک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، نسبت وزن شکمبه به وزن معده خالی و ضخامت دیواره شکمبه در بره های تغذیه شده با شیر جایگزین و شیر میش تفاوت آماری نداشتند، ولی ارتفاع، عرض و تراکم پرزهای شکمبه در بره های تغذیه شده با شیر میش بالاتر بود (P<0.01). در بره های تغذیه شده با جیره های آغازین افزایش وزن روزانه (P<0.05)، ضخامت دیواره شکمبه، ارتفاع، عرض و تراکم پرزهای شکمبه (P<0.01) تفاوت آماری داشته، سرعت رشد و توسعه شکمبه در بره های تغذیه شده با جیره آغازین دارای ۱۰۰ درصد کنسانتره از دو جیره دیگر بیشتر بود. نتایج این آزمایش نشان داد که تغذیه بره های شیرخوار با جایگزین شیر هیچ گونه اختلالی در رشد، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و توسعه شکمبه نداشته و جیره آغازین دارای نسبت کنسانتره بالا در بره های شیرخوار سبب افزایش سرعت رشد و توسعه بهتر شکمبه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.