اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه های هماتولوژیک فیل ماهیان جوان پرورشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه های هماتولوژیک فیل ماهیان جوان پرورشی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه های هماتولوژیک فیل ماهیان جوان پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه های هماتولوژیک فیل ماهیان جوان پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه های هماتولوژیک فیل ماهیان جوان پرورشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

فیل ماهی یکی از باارزش ترین گونه های ماهیان خاویاری است که تلاش های زیادی جهت تکثیر مصنوعی، پرورش و نیز بازسازی ذخایر این گونه صورت گرفته است. هدف این مطالعه بررسی اثر اسانس سیر به عنوان یک ماده محرک سیستم ایمنی، بر شاخص های هماتولوژی و ایمنی سلولی در فیل مـاهیـان جـوان پرورشی است. تیمارهای آزمایش بر اساس شش جیره غذایی شامل: یک جیره فاقد اسانس سیر و آنتی بیوتیک، یک جیره حاوی ۳۰ mg/kg آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین و چهار جیره با مقادیر مختلف۰.۰۵ g/kg ، ۰.۱۰، ۰.۱۵، ۰.۲۰ اسانس سیر تهیه شد. بچه فیل ماهیان پرورشی با میانگین وزنی ۲۴±۲ گرم، به مدت ۵۶ روز با جیره های غذایی تغذیه و در انتهای دوره آزمایش، شاخص های خونی اندازه گیری شد. شاخص های زمان انعقاد خون و میانگین هموگلوبین در هر گلبول قرمز (MCH) روندی افزایشی در تیمارهای حاوی اسانس سیر نشان داد. تعداد لنفوسیت ها در جیره های حاوی۰.۰۵ g/kg ، ۰.۱۰ g/kg و ۰.۱۵ g/kg اسانس سیر، به طور معنی داری بیشتر از تیمارهای شاهد و حاوی آنتی بیوتیک و تعداد نوتروفیل خون در تیمارهای حاوی ۰.۱۵ g/kgو ۰.۲۰ g/kgاسانس سیر به طور معنی داری کمتر از سایر تیمارها بود. در مجموع نتایج نشان داد که افزودن اسانس سیر با افزایش زمان انعقاد خون، میزان هموگلوبین گویچه های قرمز، افزایش تعداد لنفوسیت ها و نوتروفیل ها و کاهش تعداد ائوزینوفیل ها، تاثیر معنی داری بر ارتقا سیستم ایمنی و وضعیت فیزیولوژیک بدن فیل ماهیان در مقایسه با جیره شاهد و جیره حاوی آنتی بیوتیک داشته و می تواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در جیره غذایی فیل ماهیان جوان پرورشی باشد.

کلید واژه: شاخص های خونی، ماده محرک سیستم ایمنی، فیل ماهی، سیستم ایمنی، اسانس سیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.