بررسی‌ میزان وقوع طبیعی هورمون ‌های استروژنی در شیر گاو با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی‌ میزان وقوع طبیعی هورمون ‌های استروژنی در شیر گاو با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی‌ میزان وقوع طبیعی هورمون ‌های استروژنی در شیر گاو با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی‌ میزان وقوع طبیعی هورمون ‌های استروژنی در شیر گاو با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی‌ میزان وقوع طبیعی هورمون ‌های استروژنی در شیر گاو با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۲

پیش ‌زمینه و هدف: هورمون ‌های استروئیدی ترکیبات طبیعی با فعالیت بیولوژیک هستند که در دامپزشکی ممکن است به طور قانونی و غیرقانونی مورد استفاده قرار گیرند. مطالعه حاضر به منظور بررسی میزان وقوع هورمون ‌های استروژنی شامل استرون، ۱۷ بتا – استرادیول و استریول در شیرخام و پاستوریزه گاوهای آبستن و غیرآبستن انجام گردید.مواد و روش ‌کار: نمونه ‌های شیر جمع ‌آوری شده (n=32) با استفاده از روش ‌های استخراج مایع – مایع، غیرکونژوکه شدن با آنزیم گلوکورونیداز / سولفاتاز و با کمک ستون ‌های استخراج فاز جامد ۱۸ کربنه تخلیص شدند و نهایتا استروژن ‌ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با آشکارساز فلورسانس آنالیز گردیدند.یافته ‌ها: مقادیر آزاد و تام استرون دارای بیشترین مقدار و به دنبال آن ۱۷ بتا – استرادیول بیشترین سهم را به خود اختصاص داده بود در حالی که مقادیر استریول پایین ‌تر از حد تشخیص بود (۱۰ ng/L). کمترین (E1: 369.5±۹۷.۵, E2: 17.1±۲.۳ ng/L) و بیشترین(E1: 995.9±۹۳.۹ and E2: 32.9±۲.۱ ng/L) غلظت استروژن ‌ها در شیرخام به ترتیب در حیوانات غیرآبستن و در سه ماهه سوم آبستنی تشخیص داده شد. غلظت استروژن ‌ها در شیرهای پاستوریزه تفاوت معنی‌ داری را با غلظت آنها در شیرهای خام نشان ندادند (P>0.05).بحث و نتیجه ‌گیری: مطالعه حاضر نشان می ‌دهد که مصرف شیر حیوانات آبستن (که دارای بیشترین مقدار هورمون ‌های استروئیدی هستند) باید به وسیله مصرف کنندگان با دقت بیشتری صورت گیرد و کنترل شدیدتری از سوی نهادهای کنترل مواد غذایی انجام گیرد تا از اثرات احتمالی استروژنیک و سرطان زایی ترکیبات فوق جلوگیری شود.

کلید واژه: هورمون ‌های استروئیدی، شیر گاو، سرطان زایی، پاستوریزاسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.