بررسی کارآیی جاذب های طبیعی (میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک اره) در حذف دترجنت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارآیی جاذب های طبیعی (میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک اره) در حذف دترجنت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارآیی جاذب های طبیعی (میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک اره) در حذف دترجنت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارآیی جاذب های طبیعی (میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک اره) در حذف دترجنت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارآیی جاذب های طبیعی (میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک اره) در حذف دترجنت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی محیط زیست

تعداد صفحات :۱۲

ورود فاضلاب های حاوی ترکیبات پاک کننده و شوینده به محیط زیست طی فرآیند تولید و مصرف مخاطرات عدیده ای را برای محیط زیست ایجاد می‎ کند. روش های متداول تصفیه فاضلاب بازده مناسبی برای این ترکیبات ندارند به همین دلیل باید از روش های مناسبی جهت حذف این ترکیبات استفاده کرد. پژوهش حاضر در جهت بررسی کارایی جاذب های طبیعی در حذف دترجنت انجام گرفته است. در این مطالعه از جاذب های طبیعی نظیر خاک اره خام، میوه کاج زغالی شده. خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک کائولینیت استفاده گردید. این مطالعه در مقیاس آزمایشگاهی و با استفاده از نمونه های فاضلاب سنتتیک حاوی دترجنت آنیونی از نوع LAS انجام گرفت، بدین منظور نمونه هایی با سه غلظت ۲۵، ۵۰ و ۳۰۰ میلی گرم بر لیتر LAS ساخته شد.پس از آماده سازی اولیه جاذب و اضافه نمودن مقدار مشخصی از جاذب به نمونه های فاضلاب، زمان تعادل و بازده جذب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد زمان تعادل کربن فعال ۹۰ دقیقه، خاک اره زغالی شده ۶۰ دقیقه، میوه کاج زغالی شده در تماس با غلظت ۲۵ میلی گرم بر لیترLAS، ۳۰ دقیقه و در تماس با غلظت ۳۰۰ میلی گرم بر لیتر LAS، ۴۵ دقیقه می باشد. همچنین در این مطالعه مشخص گردید که با کاربرد ۱۰ گرم میوه کاج زغالی شده بازده جذب حدود %۹۵ حاصل می گردد که با بازده جذب ۱.۵ گرم کربن فعال برابر می باشد. در صورتی که بازده جذب برای خاک کائولینیت و خاک اره بسیار کم و برای خاک اره زغالی شده حدود %۳۵ به دست آمد. در نهایت ایزوترم جذب هر کدام از جاذب ها تعیین گردید. کربن فعال و خاک اره زغالی شده از جذب فروندلیخ تبعیت می کردند و فرایند جذب توسط میوه کاج زغالی شده از معادله جذب لانگموئر پیروی می کرد.

کلید واژه: دترجنت، میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.