تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اکریل آمید یک ماده سرطان زای احتمالی است که در مواد غذایی غنی از کربوهیدرات در اثر فرآیندهای حرارتی با دمای بالا ایجاد شده و بنا به گزارش سازمان جهانی بهداشت، این ماده علت یک سوم از سرطان های مرتبط با تغذیه می باشد. هدف این تحقیق، تعیین و اعلام وضعیت ایمنی غذایی چیپس های سیب زمینی تولیدی در کشور از نظر میزان اکریل آمید در آنها می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق از انواع چیپس های سیب زمینی موجود (از ۵ تولیدکننده اصلی) در بازار داخلی کشور به صورت تصادفی در ماه های مختلف نمونه برداری شده و میزان اکریل آمید آنها به روش گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی اندازه گیری گردید.یافته ها: نتایج نشان داد کمترین میزان اکریل آمید (۱۵۱۲ ppb) مربوط به نمونه چیپس نمکی شرکت ج و بیشترین میزان آن (۲۸۷۷ ppb) مربوط به نمونه چیپس گوجه ای شرکت ج بود. مقدار اکریل آمید یک بسته چیپس سیب زمینی ۶۵ گرمی در نمونه های آنالیز شده از ۹۸.۳ تا ۱۸۷ میکروگرم متغیر بود.نتیجه گیری: مصرف یک بسته چیپس ۶۵ گرمی حاوی کمترین مقدار اکریل آمید، میزان ۹۸.۳ میکروگرم اکریل آمید وارد بدن فرد مصرف کننده می کند. این میزان به ترتیب ۲.۵ و ۱.۴ برابر بیشتر از میزان توصیه شده دریافت روزانه اکریل آمید برای افراد ۴۰ و ۷۰ کیلوگرمی می باشد. بنابراین نظارت و کنترل هر چه سریع تر بر بخش تولید فراورده های سیب زمینی از این نظر بسیار ضروری و حیاتی به نظر می رسد.

کلید واژه: اکریل آمید، اندازه گیری، چیپس سیب زمینی، گاز کروماتوگرافی – طیف سنج جرمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.