ارزیابی قابلیت داده های SPOT5-HRG به منظور برآورد تراکم درختان در جنگلهای زاگرس شمالی (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان بانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی قابلیت داده های SPOT5-HRG به منظور برآورد تراکم درختان در جنگلهای زاگرس شمالی (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان بانه) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی قابلیت داده های SPOT5-HRG به منظور برآورد تراکم درختان در جنگلهای زاگرس شمالی (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان بانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی قابلیت داده های SPOT5-HRG به منظور برآورد تراکم درختان در جنگلهای زاگرس شمالی (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان بانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی قابلیت داده های SPOT5-HRG به منظور برآورد تراکم درختان در جنگلهای زاگرس شمالی (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان بانه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

با توجه به ساختار منحصر به فرد جنگلهای زاگرس، در این مطالعه سعی شده تا با استفاده از تصاویر ماهواره SPOT5-HRG، امکان برآورد تراکم درختان در بخشی از جنگلهای بانه مورد بررسی قرار گیرد. به منظور جمع آوری داده های زمینی یک شبکه آماربرداری به روش منظم با نقطه شروع تصادفی، شامل ۳۱۲ قطعه نمونه دایره ای شکل ۰.۱ هکتاری در عرصه پیاده شد. پس از پردازش تصویر، ارزش های متناظر قطعات نمونه زمینی از تصاویر اصلی و باندهای حاصل از شاخص های گیاهی و مولفه های حاصل از تجزیه مولفه های اصلی، استخراج شدند. با استفاده از تحلیل رگرسیونی چندمتغیره و روش گام به گام رابطه بین مشخصه تعداد در هکتار به عنوان متغیر وابسته و ۴ باند اصلی و ۱۶ باند مصنوعی به عنوان متغیرهای مستقل بررسی شد. امکان واردسازی داده های کمکی شیب، ارتفاع و جهت جغرافیایی به مدل نیز بررسی گردید، اما نتایج معنی داری حاصل نشد. با وجود این، ارائه مدل رگرسیونی به تفکیک جهت های جغرافیایی سبب تغییراتی در نتایج گردید. در مدل کلی پیشنهادی برای جنگلهای مورد مطالعه، متغیرهای مستقل شامل مولفه دوم حاصل از تجزیه مولفه های اصلی (PCA2) و طول موج قرمز (B2) می باشند (R2 adj=0.26، RMSE%=57.4%، Bias%=-6.24%). در مدل پیشنهادی برای جنگلهای دامنه های شمالی، جنوبی، شرقی و غربی، متغیرهای مستقل به ترتیب شامل PCA2 و شاخص گیاهی Ratio،PCA2 و شاخص گیاهی AVI، باند B1 (طول موج سبز)، شاخص های گیاهی PVI و AVI و طول موج مادون قرمز نزدیک (B3) و ضریب تبیین اصلاح شده بین ریشه دوم تعداد در هکتار و متغیرها به ترتیب برابر ۰.۳۱، ۰.۳۴، ۰.۱۹ و ۰.۴۲ می باشند. نتیجه سنجش اعتبار مدل های پیشنهادی حکایت از مناسب بودن مدلها دارد، اما به دلیل کم بودن ضریب تبیین مدل ها، به منظور برآورد بهتر مشخصه تعداد در هکتار، باید راهکارهای دیگر را نیز دنبال نمود.

کلید واژه: تراکم درخت، SPOT5، رگرسیون چندمتغیره، جنگلهای زاگرس شمالی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.