عنوان فارسی: نقد و بررسی حدیثی در فضیلت اهل فارس (عنوان عربی: نقد و دراسه حدیث فی فضل أهل فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: نقد و بررسی حدیثی در فضیلت اهل فارس (عنوان عربی: نقد و دراسه حدیث فی فضل أهل فارس) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: نقد و بررسی حدیثی در فضیلت اهل فارس (عنوان عربی: نقد و دراسه حدیث فی فضل أهل فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: نقد و بررسی حدیثی در فضیلت اهل فارس (عنوان عربی: نقد و دراسه حدیث فی فضل أهل فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: نقد و بررسی حدیثی در فضیلت اهل فارس (عنوان عربی: نقد و دراسه حدیث فی فضل أهل فارس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم حدیث

تعداد صفحات :۲۵

چکیده فارسی:راویان و جامعان روایی احادیثی را به پیامبر نسبت می دهند که درون مایه آن به نوعی فضیلت و برتری اهل فارس است. فضیلتی که چنانچه در ستاره ثریا هم باشد، اهل فارس بدان نایل خواهند شد. این فضل و برتری در روایات، حداقل با سه واژه «ایمان»، «علم» و «دین» آمده است. این احادیث را می توان در مجامع حدیثی، کتاب های تاریخی و تفاسیر شیعه و اهل سنت جستجو نمود. در این مقاله نخست، گستره انعکاس روایات اهل سنت که از بسامد بیشتری برخوردار است مورد بررسی قرار گرفته، سپس به نقل های امامیه خواهیم پرداخت. آن گاه، به بررسی محتوای آنها پرداخته، دیدگاه های گوناگون در باره مصادیق آنها مورد بحث قرار خواهد گرفت. در ارزیابی این روایات، چند دیدگاه اساسی مطرح شده است، به این صورت که گروهی با اعلام صحت و یا سکوت، موافقت خود را با آنها ابراز داشته و برخی دیگر که همگی از متاخران هستند مخالف این احادیث بوده، تمام آنها را جعلی می پندارند. در این میان دیدگاه بینابینی وجود دارد که برخی را صحیح و برخی را تحریف شده می داند. در پایان با بررسی رجالی و سندی روایات، صحت آن به بحث گذاشته شده است.
چکیده عربی:نسب بعض الرواه و مؤلفی الجوامع الحدیثیه بعض النصوص للنبی تتضمن فضیله و تفضیلا لأهل فارس، وهی أنه لو کانت فضیله فی الثریا لنالها أهل فارس. وقد ورد هذا الفضل و التفضیل فی الروایات ضمن ثلاث عناوین علی الأقل هی: الإیمان، العلم، الدین. ویمکننا العثور علی هذه النصوص فی الجوامع الحدیثیه، و کتب التاریخ و التفسیر، للشیعه و أهل السنه.تطرقنا فی هذا المقال أولا إلی انعکاس هذه الفکره بشکل واسع فی روایات أهل السنه حیث نجد لها ترددا واسعا فی کتبهم، ثم تعرضنا لنقل الإمامیه لهذه الروایات، ثم تناولنا مضامینها بالبحث، حیث تختلف الأنظار تجاه مصادیقها. وفی مقام تقییم هذه الروایات توجد عده نظریات أساسیه، حیث صرح البعض بصحه هذه الروایات، و حاول آخرون إعلام موافقتهم لها من خلال سکوتهم عنها، بینما خالفها عدد آخر – وهم جمیعاً من المتأخرین – و رأوا أنها جمیعا من الموضوعات، کما اختار البعض حدا وسطا بین المسلکین المذکورین، فقالوا بأن بعضها صحیح و الآخر محرّف. وفی الختام تناولنا أسانیدها بالدراسه الرجالیه والسندیه لندرس صحتها من هذا الجانب أیضا.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: حدیث، پیامبر ، فضایل، اهل فارس، اعتبار، سند و متن (کلیدواژه عربی: الحدیث، النبی، الفضائل، أهل فارس، اعتبار، السند و المتن)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.