تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۲

فرایند خشک کردن برای محصولات فصلی مانند ریواس که در سال فقط چند ماه در دسترس مصرف کننده قرار می گیرند، اهمیت زیادی دارد چون با اعمال این فرایند علاوه بر جلوگیری از فساد، امکان استفاده از این محصول در تمام سال فراهم می شود. در این تحقیق، بعد از خشک کردن ساقه ریواس، شاخص های کیفی شامل اسیدیته، رطوبت، pH، شدت رنگ، دانستیه، حلالیت و ویتامین ث اندازه گیری شد. این شاخص ها در سه نمونه ای که در دماهای ۵۰، ۶۰، ۷۰ درجه سانتی گراد و توسط خشک کن سینی دار آزمایشگاهی خشک شده بود و هم چنین در نمونه ای که به صورت سنتی تهیه شده بود، سنجیده شد. در نهایت، آزمون حسی برای انتخاب بهترین فرمولاسیون جهت تهیه چاشنی از پودر ریواس انجام گرفت. نتایج، نشان داد شرایط بهینه خشک کردن ساقه ریواس در دمای ۷۰o C با بالاترین سرعت و کم ترین زمان خشک کردن می باشد. در تهیه چاشنی از پودر ریواس فرمولاسیونی که حاوی ۲۰ گرم پودر ریواس، ۵گرم فلفل سفید، ۲.۵ گرم پودر خردل و ۲.۵ گرم جوزهندی بود از نظر ارزیاب های حسی به عنوان بهترین فرمولاسیون انتخاب شد. در مقایسه نمونه ها از نظر حفظ خصوصیات کیفی نمونه خشک شده به روش سنتی، کم ترین امتیاز را داشت.

کلید واژه: ریواس، خشک کردن، چاشنی، شاخص های کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.