بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)
تعداد صفحات :۱۰
با توجه به این که بستنی، یکی از پرمصرف ترین دسرها در جهان و ایران است لذا نوع و مقدار ترکیبات تشکیل دهنده آن می تواند از نظر سلامتی برای بسیاری از مصرف کنندگان مهم باشد. در این تحقیق، اثر جایگزینی شیرخشک بدون چربی و خامه توسط بادام (باحدود ۹۵% مواد جامد کل) بر خصوصیات کیفی بستنی مورد ارزیابی قرارگرفت. جایگزینی بادام در چهارسطح %۱۵، %۳۰، %۴۵ و %۶۰ انجام شد. نتایج بررسی آماری، نشان داد که بین نمونه با ۱۵% جایگزینی و نمونه شاهد از نظر خواص فیزیکی اختلاف معنی دار وجود ندارد ولی طعم و آرومای بادام هم در آن مشهود نبود. سطح %۶۰ جایگزینی، طعم و آرومای خوبی را ایجاد کرده بود اما ازنظر ویژگی های فیزیکی با نمونه شاهد تفاوت معنی دار داشت. بر اساس نتایج حاصل از آزمون های فیزیکی و حسی، سطح ۴۵% جایگزینی از جهات مختلف به عنوان بهترین سطح انتخاب گردید.
کلید واژه: بستنی، بادام، مواد جامد کل، خواص فیزیکی و حسی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.