مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران :

مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم زمین از صفحه ۱۳۹ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمپلکس تخت سلیمان
مقاله دیوریت
مقاله ترکیب ماگما
مقاله ترکیب شیمی کانی ها
مقاله حرارت سنجی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سنگ های آذرین با ترکیب گرانودیوریت، مونزودیوریت، کوارتز مونزودیوریت و کوارتز – دیوریت دارای برونزدهای کوچک و پراکنده در داخل مجموعه دگرگونی های تخت سلیمان هستنند. مرز بین این سنگ ها با سنگ های دگرگونی قدیمی واضح است. پلاژیوکلاز و هورنبلند عمده ترین کانی های تشکیل دهنده سنگ های آذرین مورد مطالعه را تشکیل می دهند. تیتانیت و اپیدوت در مقادیر فرعی حضور دارند. ترکیب شیمی کانی های پلاژیوکلاز، هورنبلند، کلینوپیروکسن و اپیدوت در سنگ های کوارتز-دیوریت توسط تجزیه EPMA تعیین شده است. مقادیر بالای Mg و Si همراه با مقادیر پایین Ti در ترکیب شیمی حاشیه کانی های آمفیبول، احتمالا به دلیل تاثیر فرایندهای نیمه سالیدوس در طی سرد شدگی این سنگ ها است. شرایط تعادلی دمای تبلور بر اساس ترکیب شیمی کانی های پلاژیوکلاز و آمفیبول همزیست و همچنین با استفاده از حرارت سنج مقدار Ti در ترکیب آمفیبول مشخص شد. شرایط فشار تبلور و ژرفای جایگیری ماگمای تشکیل دهنده بر اساس ترکیب شیمی کانی های کلینوپیروکسن تعیین شد. مقادیر محاسبه شده دما و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت مجموعه تخت سلیمان به ترتیب در حدود ۷۵±۸۲۰ oC و kbar8 به دست آمد. بر اساس ترکیب شیمی کانی های کلینوپیروکسن تجزیه شده در سنگ های کوارتز – دیوریت، ترکیب ماگمای اولیه نیمه قلیایی با ویژگی های I-type نعیین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.