مقاله تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد) :

مقاله تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۶ در اقتصاد اسلامی از صفحه ۳۳ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر اعتقاد به منع اسراف در مخارج مصرفی (مطالعه موردی: شهر یزد)
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یزد
مقاله مصرف
مقاله اسراف
مقاله مخارج مصرفی
مقاله اقتصاد دینی و کاربرد الگوی مصرف اسلامی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله درصدد پاسخگویی به این پرسش اساسی است که درجه اعتقاد به منع اسراف در جامعه مورد مطالعه چه اندازه است؟ و در عمل چه‏ اندازه به منع اسراف پایبند هستند؟ آیا رابطه معناداری بین متغیرهای ساختاری و زمینه ای جامعه مورد مطالعه با میزان اعتقاد و میزان التزام به منع اسراف وجود دارد یا نه؟
روش مورد مطالعه، انجام پیمایش با نمونه ۴۰۰ خانواری از مردم شهر یزد بوده که به طور کامل به صورت تصادفی انتخاب شده و اطلاعات با استفاده از ابزار پرسشنامه گردآوری شده است. نتیجه به دست آمده حاکی است که حدود ۵۷ درصد از خانوارهای مورد مطالعه به طور کلی مرتکب اسراف در مصرف و مخارج مصرفی می شوند و هرچه میزان اعتقاد به منع اسراف کمتر می‏شود میزان اسراف افزایش می‏یابد. میزان اعتقاد و التزام به منع اسراف به صورت رفتار مصرفی با برخی از متغیرهای ساختاری و زمینه ای مانند جنس، سن، وضعیت تاهل، نوع شغل، میزان درآمد و میزان مخارج خانوار رابطه معنادار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.