بررسی جامعه شناختی ارتکاب جرم در بین جوانان شهر ایلام و عوامل اجتماعی موثر بر آن (مورد مطالعه: زندان مرکزی ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جامعه شناختی ارتکاب جرم در بین جوانان شهر ایلام و عوامل اجتماعی موثر بر آن (مورد مطالعه: زندان مرکزی ایلام) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جامعه شناختی ارتکاب جرم در بین جوانان شهر ایلام و عوامل اجتماعی موثر بر آن (مورد مطالعه: زندان مرکزی ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جامعه شناختی ارتکاب جرم در بین جوانان شهر ایلام و عوامل اجتماعی موثر بر آن (مورد مطالعه: زندان مرکزی ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جامعه شناختی ارتکاب جرم در بین جوانان شهر ایلام و عوامل اجتماعی موثر بر آن (مورد مطالعه: زندان مرکزی ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات امنیت اجتماعی

تعداد صفحات :۲۲

امروزه جامعه شناسان با رویکردی نوین، رفتارهای انحرافی مانند ارتکاب جرم را کشمکشی بین فرد و جامعه قلمداد می کنند. ارتکاب جرم به عنوان یک مساله اجتماعی تاثیرات نامطلوبی بر روی جامعه بر جای می گذارد. این تحقیق با نشان دادن روند رو به رشد جرایم جوانان در شهر ایلام به دنبال پاسخ به این سوال است که چرا عده کثیری از جوانان وارد زندگی مجرمانه می شوند و ریشه مساله را در چه عواملی باید جستجو کرد؟ به همین دلیل طیف وسیعی از الگوهای نظری بصورت اجمال ارائه شده است و در ادامه تئوری کنترل اجتماعی هیرشی به عنوان چارچوب نظری تحقیق مورد استفاده قرار گرفت.این پژوهش با هدف بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم در بین جوانان شهر ایلام با تاکید بر عوامل خانوادگی و اجتماعی در سال ۱۳۸۷ انجام پذیرفته است. روش بکار رفته در این تحقیق، پیمایش است و اطلاعات مورد نیاز با توزیع پرسشنامه در بین ۱۰۶ نفر از جوانان محبوس در زندان مرکزی ایلام، در سنین ۱۸ تا ۳۰ سال، جمع آوری شد. نتایج تحقیق نشان داد، بین متغیرهای «سن، تحصیلات، تعلق خاطر نسبت به خانواده و دوستان و درگیری در فعالیت های روزمره» با گرایش به ارتکاب جرم رابطه معنادار وجود دارد. بین متغیرهای «اعتقاد به هنجارهای اجتماعی و تعهد نسبت به فعالیت های روزمره» با میزان گرایش به ارتکاب جرم رابطه معنادار وجود نداشت.

کلید واژه: ارتکاب جرم، کنترل اجتماعی، عوامل خانوادگی و اجتماعی، جوانان شهر ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.