ارزیابی تاثیر فتودینامیک تراپی وابسته به آمینولوولنیک اسید بر سلول های سرطان ملانومایی تیمار شده با توکوفرول سوکسینات در شرایط آزمایشگاهی (in-vitro)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر فتودینامیک تراپی وابسته به آمینولوولنیک اسید بر سلول های سرطان ملانومایی تیمار شده با توکوفرول سوکسینات در شرایط آزمایشگاهی (in-vitro) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر فتودینامیک تراپی وابسته به آمینولوولنیک اسید بر سلول های سرطان ملانومایی تیمار شده با توکوفرول سوکسینات در شرایط آزمایشگاهی (in-vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر فتودینامیک تراپی وابسته به آمینولوولنیک اسید بر سلول های سرطان ملانومایی تیمار شده با توکوفرول سوکسینات در شرایط آزمایشگاهی (in-vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر فتودینامیک تراپی وابسته به آمینولوولنیک اسید بر سلول های سرطان ملانومایی تیمار شده با توکوفرول سوکسینات در شرایط آزمایشگاهی (in-vitro) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: فتودینامیک تراپی از طریق استفاده از آمینولوولنیک اسید (ALA) برای تولید یک واکنشگر نوری درون سلولی، یک مولکول پروتوپورفیرینIX که نور را جذب نموده و سلول ها را هدف قرار می دهد، درمانی نویدبخش برای سرطان می باشد. متاسفانه، عدم موفقیت های درمانی به هنگام استفاده از آمینولوولنیک اسید، هنوز یک اتفاق رایج می باشند. در این مطالعه به منظور تقویت تاثیر فتودینامیک تراپی بر پایه آمینولوولنیک اسید، اثرات فتودینامیک تراپی بر سلول های سرطان ملانوما متعاقب تیمار با توکوفرول سوکسینات مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش کار: در این مطالعه تحقیقی، سلول های ملانومایی به مدت ۲۴ ساعت در محیط RPMI-1640 کشت شدند و سپس تحت تیمار با توکوفرول سوکسینات (۶ mg/ml) قرار گرفتند. ۴۸ و ۷۲ ساعت بعد، محیط کشت در شرایط تاریکی با محیط کشت فاقد سرم و محتوی آمینولوولنیک اسید (۰.۱ mg/ml) جایگزین شد و سپس سلول ها برای مدت ۴ ساعت انکوبه شدند. پس از آن سلول ها تحت تابش با استفاده از لیزر Nd:YAG (طول موج ۵۳۲ نانومتر) قرار گرفتند. ۲۴ ساعت بعد، میزان بقا سلولی با روش MTT assay اندازه گیری شد.یافته ها: ۲۴ ساعت بعد از فتودینامیک تراپی، در میان گروه های مورد مطالعه، کشت های پیش تیمار با توکوفرول سوکسینات، به طور معنی داری بقا سلولی کمتری را نسبت به کنترل نشان داد.نتیجه گیری: القا تمایز با استفاده از توکوفرول سوکسینات تجمع درون سلولی پروتوپورفیرین IX را در سلول های B16 تیمار شده افزایش می دهد. بنابراین مرگ سلولی فتوتوکسیک متعاقب در معرض قرار گرفتن با نور ۵۳۲ نانومتر به طور قابل ملاحظه ای در سلول های پیش تیمار شده با این ماده افزایش می یابد. این مطالعه پیشنهاد می کند که، توکوفرول سوکسینات ممکن است به عنوان یک تقویت کننده بیولوژیکی فتودینامیک تراپی بر اساس آمینولولونیک عمل نماید.

کلید واژه: فتودینامیک تراپی، آمینولوولنیک اسید، توکوفرول سوکسینات (ویتامین E)، تمایز، ملانوما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.