مقاله شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان :

مقاله شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۲۹ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: شیوع عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در کرمان
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عوامل خطر
مقاله بیماری های عروق کرونر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: بیماری های عروق کرونر شایع ترین عامل مرگ و میر هستند. عوامل خطر در افزایش شیوع بیماری های عروق کرونر نقش دارند که می توانند مربوط به محل جغرافیایی، عادات زندگی، فرهنگ و غیره باشند. این مطالعه با هدف بررسی عوامل خطر بیماری های عروق کرونر در شهر کرمان انجام شد.
روش ها: این پژوهش مقطعی روی ۴۰۰ نفر از جمعیت بالای ۲۰ سال شهر کرمان در سال ۱۳۸۳ که به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شده بودند، انجام شد. از پرسش نامه پژوهشگر ساخته و چک لیست ثبت اطلاعات برای جمع آوری داده ها استفاده شد. بعد از اندازه گیری وزن، قد و فشارخون افراد در محل زندگی آنها، معرفی نامه برای اندازه گیری قندخون ناشتا، کلسترول و تری گلیسرید در اختیار آنها قرار گرفت و داده های مربوط به شیوه زندگی از طریق مصاحبه ثبت شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های آماری مجذور کای، تی زوج و ANOVA استفاده شد.
یافته ها: شیوع هایپرکلسترولمی ۲۵۸%، هایپرتری گلیسریدمی ۱۴%، هایپرگلیسمی ۷۸%، فشارخون سیستولی بالا ۲۳۸% و فشارخون دیاستولی بالا ۲۴% بود. میانگین شاخص توده بدنی ۴۷۷۴±۲۶۶ کیلوگرم بر مترمربع بود و ۴۶% شاخص توده بدنی بالای ۲۷ داشتند. بیشترین درصد هاپیرکلسترولمی، هایپرتری گلیسریدمی و قندخون بالا مربوط به گروه سنی بالای ۵۰ سال و افراد متاهل بود.
نتیجه گیری: سطح کلسترول، تری گلیسرید و نیز شاخص توده بدنی همبستگی مثبت و معنی داری با تمامی عوامل خطر بیماری عروق کرونر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.