بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های شیرماهی (Scomberomorus commerson) خلیج فارس با استفاده از نشانگرهای میکروستلایت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های شیرماهی (Scomberomorus commerson) خلیج فارس با استفاده از نشانگرهای میکروستلایت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های شیرماهی (Scomberomorus commerson) خلیج فارس با استفاده از نشانگرهای میکروستلایت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های شیرماهی (Scomberomorus commerson) خلیج فارس با استفاده از نشانگرهای میکروستلایت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های شیرماهی (Scomberomorus commerson) خلیج فارس با استفاده از نشانگرهای میکروستلایت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

در مطالعه حاضر با هدف شناسایی جمعیت های احتمالی و بررسی میزان تنوع ژنتیکی جمعیت های شیرماهی (Scomberomorus commerson) خلیج فارس از پنج جفت آغازگر میکروستلایتی (C83Sc, D61Sc, H96Sc, J43Sc, L42Sc) استفاده گردید. نمونه های شیر ماهی از سه ایستگاه بندر دیر، بندربوشهر و بندر چوئبده در آب های شمالی خلیج فارس جمع آوری گردید. جهت تعیین اختلاف ژنتیکی با استفاده از این پنج جایگاه از ۱۱۵ نمونه شیرماهی استفاده گردید. واکنش PCR با تمام آغازگرها به خوبی انجام شد و تمامی پنج جایگاه در هر سه جمعیت چند شکل بودند. سه آلل اختصاصی در سه جایگاه برای جمعیت دیر و یک آلل اختصاصی در یک جایگاه برای جمعیت بوشهر بدست آمد. در بررسی تعادل هاردی – واینبرگ هر سه جمعیت در تمامی جایگاه ‌های ژنی مورد بررسی خارج از تعادل بودند (P<0.001). اختلاف ژنتیکی توسط شاخص Fst برای تخمین ساختار ذخایر اندازه گیری گردید. بر اساس آزمون AMOVA کمترین میزان Fst=0.025 بین نمونه های دیر و بوشهر که دارای جریان ژنی ۹.۸۱۸ بود و بیش ترین میزان Fst=0.057 بین نمونه های دیر و چوئبده که دارای جریان ژنی ۴.۱۶۴ بود مشاهده گردید. نتایج حاکی از آن است که احتمالا یک جمعیت شیرماهی در ایستگاه های نمونه برداری شده وجود دارد و یک مدیریت یکپارچه شیلاتی – ژنتیکی برای استفاده پایدار از این منبع با ارزش لازم و ضروری است.

کلید واژه: شیرماهی، Scomberomorus commerson، میکروستلایت، خلیج فارس، تنوع ژنتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.