مقایسه ریزنشت پلاگ MTA تهیه شده با دو ترکیب نرمال سالین و سفیده تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ریزنشت پلاگ MTA تهیه شده با دو ترکیب نرمال سالین و سفیده تخم مرغ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ریزنشت پلاگ MTA تهیه شده با دو ترکیب نرمال سالین و سفیده تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ریزنشت پلاگ MTA تهیه شده با دو ترکیب نرمال سالین و سفیده تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ریزنشت پلاگ MTA تهیه شده با دو ترکیب نرمال سالین و سفیده تخم مرغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: دندان ‌‌های با اپکس باز با روش ‌‌های مختلف مانند پلاگ MTA درمان می ‌شوند. با توجه به مشکل کار باMTA و زمان سخت شدن طولانی که منجر به ریزنشت بیشتر در ساعات اولیه قرارگیری آن می ‌گردد، هدف از انجام این مطالعه، مقایسه کاربرد سفیده تخم مرغ در مقایسه با نرمال سالین بر ریزنشت پلاگ‌ های MTA بود.مواد و روش‌ ها: در این مطالعه آزمایشگاهی، ۷۰ دندان تک کاناله و سالم کشیده شده انسانی به طور تصادفی به دو گروه ۳۰ تایی و دو گروه ۵ تایی شاهد منفی و مثبت تقسیم شد. در گروه اول پلاگ MTA تهیه شده با نرمال سالین درون کانال قرار گرفت و در گروه دوم از سفیده تخم مرغ استفاده شد. در گروه شاهد مثبت فقط یک گوتای ۸۰ به شکل معکوس قرار گرفت و در گروه شاهد منفی کل طول کانال با استفاده از MTA و حفره دسترسی با موم چسب پرشد. سطح ریشه‌‌ ها به جز ۲ میلی ‌متر انتهایی، با ۲ لایه لاک ناخن پوشانده شد و در سیستم ارزیابی ریزنشت میکروبی تعبیه گردید و سپس با گاز اتیلن اکساید استریل و به شیشه آنتی‌ سرم حاوی محیط کشت مایعBHI منتقل شد. محلول تازه حاوی انتروکوک فکالیس هر ۳ روز یک بار به سیستم تزریق گردید. نمونه‌‌ ها به طور روزانه و به مدت ۹۰ روز بررسی شد و زمان وقوع کدورت در مورد هر نمونه ثبت گردید. داده‌ ها با کمک نرم‌ افزار SPSS توسط آنالیز بقای Kaplan-Meier تجزیه و تحلیل شد (a=0.05).یافته‌ ها: میزان کدورت در گروه‌ های ۱ و ۲ به ترتیب ۷۶.۷ و ۶۰ درصد بود. میانگین زمان ایجاد کدورت به ترتیب ۲۷.۰۶ و ۴۲.۱۳ دقیقه گزارش شد. اختلاف معنی ‌داری بین دو گروه مشاهده نشد (p value=0.151).نتیجه ‌‌گیری: ترکیب MTA با سفیده تخم مرغ از نظر میزان ریزنشت اختلاف معنی ‌داری با ترکیب MTA با نرمال سالین نداشت و کاربرد آن جهت بهبود زمان سخت شدن و کارکرد با MTA قابل توصیه می ‌باشد.

کلید واژه: ریزنشت باکتریایی، MTA، نرمال سالین، آپکسیفیکاسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.