اثر آنزیم لاکتاز بر بهبود علایم گوارشی بیماران مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز و مقایسه آن با دارونما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آنزیم لاکتاز بر بهبود علایم گوارشی بیماران مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز و مقایسه آن با دارونما دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آنزیم لاکتاز بر بهبود علایم گوارشی بیماران مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز و مقایسه آن با دارونما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنزیم لاکتاز بر بهبود علایم گوارشی بیماران مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز و مقایسه آن با دارونما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آنزیم لاکتاز بر بهبود علایم گوارشی بیماران مبتلا به بیماری عدم تحمل لاکتوز و مقایسه آن با دارونما :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: عدم تحمل لاکتوز، بیماری بسیار شایعی در آسیا می باشد. درمان با آنزیم لاکتاز خوراکی امکان استفاده بیماران مبتلا از شیر و لبنیات را فراهم کرده است. شواهد بالینی نشان دهنده عدم رضایت عده قابل توجهی از بیماران از بهبود علایم بالینی به دنبال استفاده از اشکال جامد آنزیم لاکتاز است. بر آن شدیم تا اثر آنزیم لاکتاز جامد خوراکی بر بهبود علایم کلینیکی بیماران در شهر اراک را بررسی نماییم.روش ها: این مطالعه تصادفی دو سوکور بر روی ۵۰ بیمار مبتلا به علایم بالینی عدم تحمل لاکتوز انجام شد. متوسط سن بیماران ۳۷.۴ سال بود و ۴۴ درصد آنان مرد بودند. هر یک از بیماران در این مطالعه، به مدت یک هفته آنزیم لاکتاز و به دنبال آن به همان مدت دارونما دریافت کرد. اثرات هر دو درمان بر علایم گوارشی بیماران از طریق پرسش نامه جمع آوری و توسط نرم افزار SPSS آنالیز شد.یافته ها: میانگین کاهش نمره درد شکمی بعد از مصرف آنزیم لاکتاز ۱.۵۶±۲.۵۱ ( (P<0.001و بعد از مصرف دارونما ۰.۵۴±۰ (P<0.001)بود. میانگین کاهش نمره سر و صدای شکمی بعد از مصرف آنزیم لاکتاز ۱.۶±۱.۹۱ ( (P<0.001و بعد از مصرف دارونما ۰.۴۲±۰.۹۴ ( (P=0.03بود. میانگین کاهش نمره نفخ شکم بعد از مصرف آنزیم لاکتاز ۱.۶۲±۱.۷۹ ( (P<0.001و بعد از مصرف دارونما ۰.۵۶±۰.۸۸ ( (P<0.001بود. میانگین کاهش اسهال بعد از مصرف آنزیم لاکتاز ۲.۷±۳.۰۶ ( (P<0.001و بعد از مصرف دارونما ۰.۵۴ ± ۰۹۹ ( .(P<0.001میانگین کاهش نمره تهوع و استفراغ بعد از مصرف آنزیم لاکتاز ۰.۲۴±۰.۸۹ ( (P=0.63و بعد از مصرف دارونما ۰.۰۴±۰.۱۹ ( (P=0.15بود. بعد از مصرف آنزیم لاکتاز، نمره درد شکم ۱۹ نفر از بیماران، نمره سر و صدای شکم ۱۲ نفر، نمره تهوع ۳ نفر، نمره نفخ شکم ۱۷ نفر و نمره اسهال ۷ نفر از بیماران تغییری نکرد.نتیجه گیری: قرص های آنزیم لاکتاز اثر واضحی در کاهش علایم گوارشی عدم تحمل لاکتوز بیماران نسبت به دارونما داشت. اما میزان پاسخ در بیماران مختلف و حتی بین علایم مختلف گوارشی یک بیمار متفاوت بود.

کلید واژه: لاکتوز، لاکتاز، عدم تحمل لاکتوز، متابولیسم کربوهیدرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.