بررسی آزمایشگاهی اثر مهاری عصاره آبی سیر بر انواع استرپتوکوک موتان مقاوم چند دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی اثر مهاری عصاره آبی سیر بر انواع استرپتوکوک موتان مقاوم چند دارویی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی اثر مهاری عصاره آبی سیر بر انواع استرپتوکوک موتان مقاوم چند دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی اثر مهاری عصاره آبی سیر بر انواع استرپتوکوک موتان مقاوم چند دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی اثر مهاری عصاره آبی سیر بر انواع استرپتوکوک موتان مقاوم چند دارویی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: عصاره سیر اثر مهاری بر روی انواع باکتری‌ های پاتوژنیک، ویروس‌ ها و قارچ‌ ها دارد. موضوع این تحقیق، بررسی اثر مهاری عصاره سیر بر انواع استرپتوکوک موتان مقاوم چند دارویی جدا شده از دندان‌ های پوسیده انسان بود. در این مطالعه از محلول استریل و صاف شده عصاره سیر استفاده شد.مواد و روش ‌ها: در این پژوهش شاهد – موردی و از نوع آزمایشگاهی، ۹۲ گونه استرپتوکوک موتان از ۱۰۵ دندان پوسیده کشیده شده جداسازی شد. تست Disk sensitivity و روش Broth dilution برای تعیین حساسیت آنتی ‌بیوتیک و اثر مهاری عصاره سیر بر روی استرپتوکوک موتان به کار برده شد. داده‌ ها توسط آزمون Student t-test مورد ارزیابی قرار گرفت (a=0.05).یافته ‌ها: از بین ۹۲ گروه استرپتوکوک موتان، ۲۸ گروه (۳۰.۴ درصد) مقاوم چند دارویی بودند، یعنی به چهار آنتی بیوتیک یا بیشتر مقاومت نشان دادند. حداکثر مقاومت در برابر تتراسایکلین (۳۰.۴ درصد) و کمترین مقاومت (صفر درصد) به تیکوپلانین و وانکومایسین مشاهده شد؛ در حالی که ۲۲.۸ و ۲۳.۹ درصد از باکتری ‌ها به ترتیب به پنی ‌سیلین و آموکسی ‌سیلین مقاوم بودند. حداقل غلظت مهاری کلرهگزیدین برای استرپتوکوک موتان ‌های مقاوم چند دارویی و حساس به دارو به ترتیب ۲-۱۶ mg/ml و ۰.۲۵-۱ mg/ml بود (p value<0.05). همه گروه ‌های استرپتوکوک موتان به عصاره سیر با حداقل غلظت مهاری در محدوده ۴-۳۲ mg/ml حساس بودند.نتیجه ‌‌گیری: اطلاعات به دست آمده از این مطالعه نشان می ‌دهد که دهان ‌شویه یا خمیردندان حاوی غلظت مناسب عصاره سیر را می ‌توان برای پیش گیری از پوسیدگی ‌های دندانی به کار برد.

کلید واژه: پوسیدگی دندان، عصاره سیر، مقاومت چند دارویی، استرپتوکوک موتان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.