بهینه سازی فرایند لیچینگ سیانیدی در کارخانه فرآوری پویازرکان آق دره به منظور افزایش بازیابی طلا، نقره و جیوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرایند لیچینگ سیانیدی در کارخانه فرآوری پویازرکان آق دره به منظور افزایش بازیابی طلا، نقره و جیوه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرایند لیچینگ سیانیدی در کارخانه فرآوری پویازرکان آق دره به منظور افزایش بازیابی طلا، نقره و جیوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرایند لیچینگ سیانیدی در کارخانه فرآوری پویازرکان آق دره به منظور افزایش بازیابی طلا، نقره و جیوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرایند لیچینگ سیانیدی در کارخانه فرآوری پویازرکان آق دره به منظور افزایش بازیابی طلا، نقره و جیوه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین

تعداد صفحات :۱۳

فرایند سیانیداسیون از مهم ترین و گسترده ترین فناوری های هیدرومتالورژی مورد استفاده در استخراج طلا و نقره از کانسنگ و کنسانتره آنها است. از متغیر های موثر بر لیچینگ سیانیدی، غلظت سیانید سدیم و اکسیژن محلول، درصد جامد، pH، ابعاد کانسنگ، زمان ماند و سرعت همزدن است. در این نوشتار، تاثیر این متغیرها بر روی بازیابی طلا، نقره و جیوه از کانسنگ خوراک پویازرکان آق دره، با استفاده از طراحی آزمایش به روش تاگوچی بررسی و سطوح بهینه آن تعیین شد. در مرحله غربال کردن با آزمایش های انجام شده طبق آرایه L16 مشخص شد که میزان متغیرهای موثر سیانید سدیم، pH، درصد وزنی جامد در پالپ (Pulp)، محدوده دانه بندی کانسنگ و زمان ماند در بازیابی طلا، نقره و جیوه به ترتیب برابر g/t 900 کانسنگ، ۱۰، %۴۲،۵۳ mm و ۳۰ ساعت است. در مرحله بهینه سازی با آزمایش های انجام شده طبق آرایه L18 مشخص شد که موثرترین متغیر در بازیابی طلا، محدوده دانه بندی کانسنگ و در بازیابی نقره و جیوه، زمان ماند است. در این مرحله شرایط بهینه در بازیابی طلا، نقره و جیوه برای متغیرهای سیانید سدیم، pH، درصد جامد در پالپ، d80 کانسنگ و زمان ماند به ترتیب برابر g/t 1000 کانسنگ، ۱۰.۳، %۴۶،۳۷mm و ۴۰ ساعت به دست آمد. در این شرایط بازیابی طلا، نقره و جیوه به ترتیب برابر ۹۱.۴۲±۱.۰۲، ۵۴.۳۱±۱.۲۴ و ۱۹.۵±۰.۶۶ درصد است.

کلید واژه: بهینه سازی لیچینگ، سیانیداسیون، طلا، نقره، جیوه، طراحی آزمایش، تاگوچی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.