مقاله رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا :

مقاله رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات اقتصادی از صفحه ۹۵ تا ۱۱۸ منتشر شده است.
نام: رویکردی نوین به مساله فرار مغز ها و نقش آن در انباشت سرمایه انسانی در کشورهای مبدا
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرار مغزها
مقاله سرمایه انسانی
مقاله هم گرایی شرطی
مقاله کشورهای در حال توسعه
مقاله کشورهای OECD

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جریان فرار مغزها به شکل جریان انتقال سرمایه انسانی از کشورهای در حال توسعه به کشورهای توسعه یافته ، سال هاست که توجه اقتصاددانان بین الملل را به خود جلب کرده است. جریان انتقال سرمایه انسانی؛ اقتصاد کشورهای مبدا و مقصد فرار مغزها را تحت تاثیر قرار خواهد. شواهد نشان می دهد که ییش تر مهاجرین وارد شده به کشورهای OECD، نیروی کار ماهر بوده اند. از این رو، در این مقاله به بررسی پیامدهای فرار مغزها از ۱۳۵ کشور در حال توسعه (از جمله ایران) بر انباشت سرمایه انسانی این کشورها طی سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ پرداخته شده است. نتیجه مقاله نشان می دهد که جریان فرار مغزها از کشورهای در حال توسعه به ۱۶ کشورهای عضو سازمان همکاری های اقتصادی (OECD)، انباشت سرمایه انسانی در تمام کشورهای در حال توسعه با سطوح مختلف درآمدی را به طور مثبت و معنی داری تحت تاثیر قرار می دهد. هم چنین کشورهای در حال توسعه از نظر سطح سرمایه انسانی در حال هم گرایی به وضعیت تعادلی بلندمدت خود هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.