اثر ضدباکتریایی و ضداکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتی گراد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضدباکتریایی و ضداکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتی گراد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضدباکتریایی و ضداکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتی گراد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضدباکتریایی و ضداکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتی گراد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضدباکتریایی و ضداکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتی گراد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: عصاره های گیاهی، یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانی و مواد ضدمیکروبی هستند. نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی عصاره گیاه موسیر بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالیِ نگهداری شده در شرایط سرد (۴±۱ درجه سانتی گراد) بود.مواد و روش ها: ماهی های تهیه شده به دو بخش تقسیم شدند. تعدادی نمونه به عنوان نمونه شاهد در خلأ بسته بندی شد. تعدادی دیگر در عصاره موسیر غوطه ور، سپس در خلأ بسته بندی و در دمای ۴±۱oC نگهداری شد. آزمایش های میکروبی شامل کل بار باکتریایی (TVC) و باکتری های سرمادوست (PTC)، آزمایش های شیمیایی شامل شاخص پرکساید (PV)، شاخص تیوباربیتوریک اسید (TBA)، مجموع گازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) به همراه pH و ارزیابی حسی در یک دوره ۲۰ روزه انجام شد.یافته ها: بر اساس نتایج حاصل، عصاره موسیر به طور معنی داری (p<0.05) اکسیداسیون لیپید را در ماهیان تیمار شده به تعویق انداخت. تعداد باکتری های سرمادوست و شمارش کل باکتری های مزوفیلِ هوازی در طول دوره نگهداری در ماهیان تیمار شده با عصاره موسیر کمتر از حد قابل قبول پیشنهادی (۷ log cfu/g) باقی ماند و فساد میکروبی در این نمونه ها نسبت به نمونه شاهد به طور معنی داری (p<0.05) کاهش یافت. طبق بررسی های حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با عصاره موسیر نسبت به نمونه شاهد تا انتهای دوره نگهداری، قابل مصرف بود.نتیجه گیری: نتایج حاصل، نشان دهنده تاثیرآنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی عصاره موسیر در مدت ذخیره سازی و افزایش مدت ماندگاری نمونه های غوطه ور شده در عصاره موسیر بود.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، عصاره موسیر، بسته بندی در خلأ، ماندگاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.