انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو – خلأ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو – خلأ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو – خلأ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو – خلأ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو – خلأ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: در سال های اخیر، بررسی کارایی و توانایی خشک کن های مایکروویو – خلأ به عنوان روشی جدید، سریع و نسبتا کم هزینه برای خشک کردن مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفته است. در پژوهش حاضر سعی شد تا ضمن ارزیابی توانایی این روش برای خشک کردن آلبالو در شرایط مختلف، مناسب ترین مدل ریاضی برای توصیف سینتیک خشک شدن آن معرفی شود.مواد و روش ها: آزمایش های تجربی خشک کردن به وسیله خشک کن مایکروویو – خلأ در ۴ سطح توان اسمی مایکروویو (۳۶۰، ۶۰۰، ۸۴۰ و ۱۲۰۰ وات) و ۴ سطح فشار مطلق (۲۰۰، ۴۰۰، ۶۰۰ و ۸۰۰ میلی بار) انجام شد. سپس ویژگی های خشک کردن آلبالو بر حسب تابعی از توان مایکروویو و میزان فشار مطلق سیستم تعیین شد. آن گاه میزان برازش داده های تجربی با ۷ مدل نیمه نظری و تجربی ارزیابی و مقایسه ها بر اساس R2، X2 و RMSE انجام شد و سرانجام مناسب ترین مدل گزارش شد.یافته ها: نتایج نشان داد که توان مایکرویو و میزان خلأ روی سرعت خشک شدن آلبالو اثر مهمی دارند و با افزایش توان و کاهش فشار محفظه، زمان خشک شدن کاهش می یابد. هم چنین، فرایند خشک شدن در مرحله نزولی اتفاق می افتد. علاوه بر این، مقایسه مدل های مختلف نشان داد که مدل میدلی و همکاران به دلیل دارا بودن بالاترین R2 و کمترین X2 و RMSE می تواند مناسب ترین مدل باشد.نتیجه گیری: در خشک کردن آلبالو با این روش، دوره سرعت ثابت وجود نداشت. با توجه به نتایج به دست آمده با این روش به نظر می رسد که خشک کن مایکروویو – خلأ به دلیل کارایی بالا و زمان کوتاه فرایند، روشی مناسب برای خشک کردن آلبالو و سایر محصولات غذایی و کشاورزی باشد.

کلید واژه: مدل سازی، خشک کن مایکروویو – خلأ، آلبالو، خشک کردن لایه نازک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.