شناسایی سیستماتیکی دو گونه مار آبی Natrix natrix و مار چلیپر Natrix tessellata بر اساس تحلیل های چندمتغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی سیستماتیکی دو گونه مار آبی Natrix natrix و مار چلیپر Natrix tessellata بر اساس تحلیل های چندمتغیره دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی سیستماتیکی دو گونه مار آبی Natrix natrix و مار چلیپر Natrix tessellata بر اساس تحلیل های چندمتغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی سیستماتیکی دو گونه مار آبی Natrix natrix و مار چلیپر Natrix tessellata بر اساس تحلیل های چندمتغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی سیستماتیکی دو گونه مار آبی Natrix natrix و مار چلیپر Natrix tessellata بر اساس تحلیل های چندمتغیره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

تاکنون دو گونه مار آبی Natrix natrix و مار چلیپر Natrix tessellata از ایران گزارش شده است. بر اساس روش های تشخیص تک صفتی Monothetic و کلیدهای شناسایی نمی توان تمامی نمونه های این دو گونه را به طور دقیق شناسایی نمود و صفات مشخصه ارائه شده در کلیدها دارای همپوشانی می باشد. این تحقیق به منظور بررسی توانایی روش چندصفتیPolythetic و تحلیل های چندمتغیره در تشخیص دو گونه این جنس در ایران انجام شد. تعداد چهار صفت مورفولوژیک، دو صفت مورفومتریک و ۱۳ صفت مریستیک در ۴۱ نمونه مار (متعلق به موزه جانورشناسی دانشگاه گرگان جمع آوری شده طی سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۴) از مناطق مختلف ایران بررسی، اندازه گیری و شمارش گردید. مقایسه میانگین ها جدایی معنی داری برای صفات تعداد پولک های جلوی چشمی، تعداد پولک های پشت چشمی، تعداد پولک های دور چشم، تعداد پولک های زیر شکم و تعداد پولک های زیر دم نشان داد (p<0.01). رسته بندی Ordination نمونه ها بر اساس تحلیل محورهای اصلی (PCO) نشان داد که محور اول (۷۲ درصد واریانس ها و ارزش ویژه ۱.۷) و دوم (۱۵ درصد واریانس ها و ارزش ویژه ۰.۳) نمونه های متعلق به دو گونه را از یکدیگر متمایز می سازند. تحلیل ممیزی Discrimination analysis نمونه های متعلق به دو گونه را بر اساس توابع تشخیص اول تا سوم از یکدیگر کاملا مجزا نمود. صفات تعداد پولک های جلوی چشمی، تعداد پولک های زیر شکمی، تعداد پولک های زیر دمی و طول بدن از صفات ممیزه مهم بین دو گونه بودند. نتایج نشان می دهد؛ تحلیل های چندمتغیره قادر به تشخیص دقیق نمونه های این دو گونه می باشند.

کلید واژه: شناسایی، Natrix natrix، Natrix tessellata، تحلیل های چندمتغیره، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.