بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در زمینه سوانح ترافیکی و تعیین نیازسنجی آموزشی آنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در زمینه سوانح ترافیکی و تعیین نیازسنجی آموزشی آنان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در زمینه سوانح ترافیکی و تعیین نیازسنجی آموزشی آنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در زمینه سوانح ترافیکی و تعیین نیازسنجی آموزشی آنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در زمینه سوانح ترافیکی و تعیین نیازسنجی آموزشی آنان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: سوانح ترافیکی یکی از دلایل مرگ و ناتوانی در تمام دنیا است. تعیین آگاهی و نگرش و عملکرد پلیس راهنمایی رانندگی در زمینه سوانح ترافیکی سبب ارتقای برنامه ریزی های پیشگیری از سوانح ترافیکی و پی آمدهای آن خواهد بود.هدف: تعیین دانش، نگرش و عملکرد (KAP) و نیازسنجی آموزشی پلیس راهنمایی و رانندگی در زمینه سوانح ترافیکی.مواد وروش ها: در یک مطالعه توصیفی از بین کلیه نیروهای راهنمایی و رانندگی شهر تهران، ۱۸۵ نفر به طور تصادفی انتخاب و میزان آگاهی، نگرش و عملکرد آنان در زمینه سوانح ترافیکی بررسی شد. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه ساختاریافته حاوی ۱۰۰ سوال در سه حیطه دانش، نگرش و عملکرد توسط کارشناسان آموزش دیده پس از اخذ رضایت نامه از نمونه ها تکمیل شد. در این پرسشنامه یک سوال باز برای تعیین نیاز آموزشی افراد نیز طراحی و روایی پرسشنامه با اعتبار محتوی و پایایی آن توسط آزمون مجدد (۰.۸=r) تعیین شد. امتیاز بر اساس چارک های آماری از نمره به دست آمده آزمودنی ها دسته بندی شد.نتایج: میانگین و انحراف معیار سن جامعه مورد بررسی ۳۳.۴±۶.۸ سال بود. آگاهی خوب در سطوح تحصیلی کارشناسی تفاوت معنی داری نسبت به سایر سطوح تحصیلی نشان داد .(P<0.01) در سطوح تحصیلی کارشناسی ارشد، پایین ترین میزان در سه حیطه آگاهی(۰.۶ درصد متوسط)، نگرش (۰.۶ درصد خوب) و عملکرد (۰.۷ درصد متوسط) نسبت به سایر سطوح تحصیلی مشاهده شد. در بین افسران میانی، میزان آگاهی خوب با ۶۳ درصد و میزان عملکرد خوب با ۷۶ درصد تفاوت معنی داری را با سایر رده ها نشان داد (P<0.001). نگرش خوب در بین مشاغل عملیاتی تفاوت معنی داری (P<0.005) را با انواع دیگر مشاغل داشت. در زمینه نیازهای آموزشی افراد بالاترین اولویت به ارتقا اطلاعات علمی به سطح روز دنیا اختصاص یافت.نتیجه گیری: یافته ها نشان داد که پلیس راهنمایی و رانندگی نیاز به آموزش، تغییر نگرش و ارتقای عملکرد به ویژه در بین افسران ارشد و سطوح تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر دارد. برنامه آموزشی مناسب و تدارم آن یک کلید اصلی برای کاهش سوانح ترافیکی است.

کلید واژه: پلیس، حوادث رانندگی، دانش نگرش عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.