تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: قابلیت فساد پذیری بالای ماهیان سبب شده تا حفظ کیفیت ماهی تازه، یکی از مسایل مهم برای صنعت فراوری ماهی و مصرف کنندگان باشد. هدف این مطالعه، ارزیابی اثر ضدباکتریایی و ضداکسیدانی باکتریوسین Z روی فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال بود.مواد و روش ها: فیله های ماهی پس از توزین با استفاده از نایسین Z (0.2 گرم به ازای هر کیلوگرم) اسپری شدند. سپس در شرایط خلأ بسته بندی و در یخچال (۴oC) نگهداری شدند. شاخص های میکروبی (LAB, PTC, TVC) و شیمیایی (TVB-N, TBA, PV) در روزهای صفر، ۳، ۶ و ۹ اندازه گیری شدند.یافته ها: میزان باکتری های سرما دوست، اسید لاکتیک و هوازی مزوفیل در نمونه های شاهد، بالاتر از تیمار حاوی نایسین بود. شاخص های میکروبی در تیمارهای دارای باکتریوسین به طور قابل توجهی در آغاز دوره کاهش یافت و از آن پس با سرعت رشد کمتری نسبت به نمونه های شاهد افزایش یافت. شاخص های شیمیایی در تیمار های حاوی نایسین نسبت به تیمار شاهد با شیب کمتری افزایش یافت.نتیجه گیری: استفاده از متابولیت ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی در فیله ماهیان به ویژه جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ها هنگام نگهداری در یخچال می تواند موثر باشد. استفاده از نایسین Z سبب افزایش زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای به مدت ۳ روز در دمای ۴oC شد.

کلید واژه: باکتریوسین Z، زمان ماندگاری، کپور نقره ای، شاخص های شیمیایی، شاخص های میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.