مقاله تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران :

مقاله تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله میکروب شناسی پزشکی ایران از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: تشخیص ملکولی ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های اسینتو باکتر، جدا شده از نمونه های بالینی در بیمارستان های منتخب تهران
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسینتوباکتر
مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی
مقاله ESBL؛ blaCTX؛ blaTEM

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: شیوع باکتری های مولد بتالاکتامازهای طیف گسترده (ESBL) در عفونت های بیمارستانی، از اهمیت ویژه برخوردار است. این مطالعه با هدف تعیین الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی ایزوله های اسینتوباکتر نسبت به آنتی بیوتیک های بتالاکتام و تحقیق پیرامون وجود ژن های بتالاکتاماز blaCTX و blaTEM در ایزوله های جدا شده در بیمارستان های منتخب تهران صورت گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی ۹۵ ایزوله اسینتوباکتر از نمونه بیماران بیمارستان های منتخب تهران در سال ۱۳۸۷ جمع آوری شد. الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی با روش های انتشار از دیسک (disk diffusion) و حداقل غلظت بازدارنده سفتازیدیم به روش Microbroth Dilution بر اساس دستورالعمل Clinical and Laboratory Standards Institute (CLSI) تعیین شد. تولید ESBL با تست فنوتیپی تاییدی (Phenotypic Confirmatory Tests) تعیین گردید. ژن های blaCTX و blaTEM در ایزوله ها با روش Multiplex PCR شناسایی شدند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمونT-test استفاده شد.
یافته ها: بیشترین و کمترین مقاومت در بین ایزوله ها به ترتیب نسبت به آنتی بیوتیک های سفکسیم (۹۵ ایزوله،
%۱۰۰) و کلیستین (۴ ایزوله، %۴۲) مشاهده شد. حداقل غلظت بازدارنده نسبت به سفتازیدیم در ۷۹ (%۸۳۱) ایزوله ۶۴mg/ml بود و ۱۸ (۱۸۹%) ایزوله مولد ESBL بودند. ژن های blaTEM و blaCTX به ترتیب در ۱۱ (%۱۲۸) و ۱ (%۱۲) ایزوله یافت شد .
نتیجه گیری: حداقل غلظـت بازدارنده ایزوله هـا در مقابل سـفتازیدیم بالا است و حضور ژن blaTEMدر آنها بسیار قابل توجه می باشد. با توجه به ایـنکه در مطـالعه حاضـر کمتر از یک پنـجم ایزولـه ها مولـد ESBL هـستند، لذا علاوه بر بتالاکتامازها، مکانیزم هایی از قبیل پمپ های تراوشی و پورین ها از علل دیگر مقاومت در این باکتری ها می باشد. از آنجاییکه عوامل مقاومت بر روی عناصر ژنتیکی متحرک قرار دارند، شناسایی سریع و ردیابی این سویه ها می تواند نقش مهمی در جلوگیری از گسترش آنها داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.