بررسی تاثیر کشت Atriplex canescens توام با ذخیره نزولات جوی (کنتور فارو) بر روی برخی از خصوصیات خاک و پوشش گیاهی (مطالعه موردی زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کشت Atriplex canescens توام با ذخیره نزولات جوی (کنتور فارو) بر روی برخی از خصوصیات خاک و پوشش گیاهی (مطالعه موردی زنجان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کشت Atriplex canescens توام با ذخیره نزولات جوی (کنتور فارو) بر روی برخی از خصوصیات خاک و پوشش گیاهی (مطالعه موردی زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کشت Atriplex canescens توام با ذخیره نزولات جوی (کنتور فارو) بر روی برخی از خصوصیات خاک و پوشش گیاهی (مطالعه موردی زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کشت Atriplex canescens توام با ذخیره نزولات جوی (کنتور فارو) بر روی برخی از خصوصیات خاک و پوشش گیاهی (مطالعه موردی زنجان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

کمبود بارش و پراکنش نامناسب آن، شرایط محیطی سخت و نامناسبی را برای رویش و استقرار گونه های مرتعی در اغلب نقاط ایران به وجود اورده است، به طوری که برای بالا بردن میزان موفقیت طرح های اصلاحی و احیایی در مراتع مناطق خشک و نیمه خشک علاوه بر کشت گونه های سازگار، ذخیره نزولات جوی ضروری می باشد. شناسایی نیازهای اکولوژیکی گیاهان در موفقیت و برنامه ریزی اهداف بلند مدت این طرح ها مفید می باشد. تحقیق حاضر برای بررسی اثرات کشت Atriplex canescens توام با ذخیره نزولات جوی (کنتور فارو) بر روی برخی از خصوصیات خاک و پوشش گیاهی منطقه تحت کشت اتریپلکس کانسنس پس از ۱۱ سال در استان زنجان آنجام گرفت. بدین منظور خصوصیات فسفر، نیتروژن، پتاسیم، بافت، هدایت الکتریکی، ماده الی و اسیدیته در عمق ۱۰-۰ سانتی متری سطح خاک و درصد پوشش، تراکم، ترکیب و خوشخوراکی پوشش گیاهی مورد بررسی قرار گرفتند. برای نمونه برداری، تجزیه و تحلیل داده ها از طرح اسپلیت پلات، تجزیه واریانس، آزمون دانکن و تی تست استفاده شد. تیمارها شامل سطح بین کنتور فاروها در دامنه شمالی و جنوبی کشت شده، داخل کنتور فاروها (زیر بوته ها) و دامنه شمالی و جنوبی منطقه کشت نشده (شاهد) می باشند. نتایج نشان داد که در خاک زیر بوته ها افزایش معنی داری از لحاظ فسفر، نیتروژن، پتاسیم، بافت، هدایت الکتریکی، ماده آلی و اسیدیته مشاهده می شود. منطقه کشت شده و کشت نشده از نظر نوع و نسبت ترکیب گیاهی دارای اختلاف بوده و گونه های نسبتا شورپسند و غیر خوشخوراک در منطقه کشت شده افزایش یافته است.

کلید واژه: Atriplex canescens، خصوصیات خاک، پوشش گیاهی، زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.