بررسی اثر حذف آبیاری در مراحل رشد زردآلو بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کارآئی مصرف آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر حذف آبیاری در مراحل رشد زردآلو بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کارآئی مصرف آب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر حذف آبیاری در مراحل رشد زردآلو بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کارآئی مصرف آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر حذف آبیاری در مراحل رشد زردآلو بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کارآئی مصرف آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر حذف آبیاری در مراحل رشد زردآلو بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کارآئی مصرف آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی اثر حذف آب آبیاری در برخی مراحل رشد زردآلو بر عملکرد کمی و کیفی و همچنین تعیین کارآئی مصرف آب، آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تیمار و چهار تکرار از سال ۱۳۸۸ به مدت دو سال در ایستگاه تحقیقاتی کهریز اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی شامل E1، آبیاری در کلیه مراحل رشد E2، حذف آب آبیاری تا مرحله سخت شدن هسته و سپس آبیاری تا پایان فصل رشد E3، آبیاری از شروع فصل رشد و سپس حذف آب آبیاری در مرحله سخت شدن هسته و سپس آبیاری تا پایان فصل رشد E4، آبیاری از شروع فصل رشد و سپس حذف آب آبیاری ۱۵ روز قبل از برداشت و سپس آبیاری تا پایان فصل رشد بود. درختان منتخب زردآلو از رقم عسگرآباد با طول عمر ۱۰ ساله بود و آبیاری به روش آبفشان (بابلر) انجام شد. پس از رسیدن میوه، برداشت محصول انجام شد، سپس حجم آب آبیاری تا پایان فصل رشد اندازه گیری شد. مقادیر عملکرد کمی و کیفی و کارآیی مصرف آب تیمارهای مختلف مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که اثر تیمار حذف آب آبیاری بر روی عملکرد و کارایی مصرف آب آبیاری در سطح %۱ معنی دار شد و تیمار E3 دارای بیشترین عملکرد به مقدار ۱۴۷۶۷.۸۸ کیلوگرم در هکتار و بیشترین کارایی مصرف آب به مقدار ۲.۶۹ کیلوگرم بر مترمکعب بود و نسبت به سایر تیمارها در کلاس بالاتری قرار داشت. اثر تیمار حذف آب آبیاری بر روی آب نسبی برگ و نسبت گوشت به هسته در سطح %۵ معنی دار شد، طوری که تیمار E3 دارای آب نسبی برگ و نسبت گوشت به هسته بیشتری به ترتیب به مقدار ۰.۷۳ و ۱۸.۱۹ شد.

کلید واژه: زردآلو، حذف آبیاری، مراحل رشد، کارایی مصرف آب، عملکرد کمی و کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.