مقاله بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله میکروب شناسی پزشکی ایران از صفحه ۴۳ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی اپشتین بار ویروس (EBV) در بلوک های نمونه بیوپسی سرطان مری در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله PCR؛ ویروس اپشتین بار
مقاله سرطان سلول سنگفرشی مری
مقاله مازندران
مقاله گلستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: سرطان مری یکی از سرطان های شایع در ناحیه مازندران و گلستان است، که در کمربند آسیایی سرطان مری واقع شده است. علت سرطان مری به درستی مشخص نمی باشد. عفونت باEpstein Barr Virus (EBV) عامل بسیاری از بدخیمی ها در انسان از جمله عامل لنفوم بورکیت و لنفوم هوچکین شناخته شده است. همچنین این ویروس می تواند با سرطان های معده و نازوفارنکس نیز ارتباط داشته باشد. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی EBV در نمونه های بیوپسی بیماران مبتلا به کارسینوم سنگفرشی مری Esophageal squamous cell carcinoma=(ESCC) در استان های مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۷انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی – مقطعی بر روی نمونه های بیوپسی ۴۰ بیمار مبتلا به سرطان سلول های سنگفرشی مری انجام شد که بیماری آنها از لحاظ بالینی و پاتولوژی تایید شده بود. DNA از بلوک های پارافینی با استفاده از کیت مخصوص استخراجDNA جدا شـد. سـپس ژنـوم ویـروس EBV با استـفاده از پـرایـمرهـای اختـصاصی ویـروس EBV و بـه روش Polymerase Chain Reaction (PCR) تکثیر گردید. در نهایت محصول PCRبا استفاده از ژل آگارز %۱ جدا و الکتروفورز گردید.
یافته ها: ۴۰ نمونه سرطان سلول سنگفرشی مری (ESCC) مورد مطالعه شامل ۲۲ نمونه (%۵۵) مرد و ۱۸ نمونه (%۴۵) زن بود. از ۴ نمونه (%۱۰) ژنوم ویروس EBV جدا شد. موارد مثبت شامل ۳ نمونه (%۱۳۲) مرد و ۱ نمونه (%۵۵) زن بودند.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج مثبت ویروس EBV در تعدادی از نمونه ها به نظر می رسد ویروس EBV ممکن است یکی از عوامل موثر در سرطان سلول سنگفرشی مری (ESCC) باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.