مقاله گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷ :

مقاله گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله میکروب شناسی پزشکی ایران از صفحه ۵۵ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: گزارشی از اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سل خارج ریوی
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله شهریار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: مایکوباکتریوم توبرکلوزیس معمولا در ریه ها ایجاد عفونت می کند. اما در یک سوم موارد ممکن است اندام های دیگر غیر از ریه ها را نیز درگیر نماید. هدف از این مطالعه، تعیین اپیدمیولوژی سل خارج ریوی در شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۷ در بیماران مراجعه کننده به مرکز سل شهریار (سهراب علی بخشی) بود.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – مقطعی، متغیرهای مختلف مرتبط با موارد جدید سل خارج ریوی در سال ۱۳۸۷ با استفاده از آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: در مجموع از ۱۲۷ بیمار مبتلا به سل، ۴۱ مورد (%۳۲۳) دارای سل خارج ریوی بودند. میانگین سنی بیماران دارای سل خارج ریوی ۳۵۹±۱۶۴ سال بود. ۲۵ نفر (%۶۱) از مبتلایان به سل خارج ریوی، زن و ۱۶ نفر (%۳۹) مرد بودند. ۳۰ نفر (%۷۳۲) ملیت ایرانی و ۱۱ نفر (%۲۶۸) ملیت افغانی داشتند. غدد لنفاوی، شایع ترین جایگاه عفونت در ۱۲ نفر (%۲۹۳) بود. سل استخوان و یا مفاصل در ۷ نفر (%۱۷۱)، درگیری پلور در ۴ نفر (%۹۸)، سل دستگاه گوارشی در ۴ نفر (%۹۸) و سل نواحی دیگر بدن در ۱۴ نفر (%۳۴) پس از آن قرار داشتند. همچنین یک بیمار (%۲۴) از نظر HIV مثبت بود.
نتیجه گیری: تشخیص درست سل خارج ریوی یکی از مشکلات پیش روی علم پزشکی است. با توجه به تشابه تظاهرات بالینی سل خارج ریوی با انواع مختلف از بیماری ها، بکارگیری روش های تشخیصی مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.