بررسی ویژگی‌ های فیزیکی و مکانیکی کاغذهای روزنامه باطله جوهرزدایی شده با آنزیم سلولاز در مقایسه با روش متداول شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی‌ های فیزیکی و مکانیکی کاغذهای روزنامه باطله جوهرزدایی شده با آنزیم سلولاز در مقایسه با روش متداول شیمیایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی‌ های فیزیکی و مکانیکی کاغذهای روزنامه باطله جوهرزدایی شده با آنزیم سلولاز در مقایسه با روش متداول شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی‌ های فیزیکی و مکانیکی کاغذهای روزنامه باطله جوهرزدایی شده با آنزیم سلولاز در مقایسه با روش متداول شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی‌ های فیزیکی و مکانیکی کاغذهای روزنامه باطله جوهرزدایی شده با آنزیم سلولاز در مقایسه با روش متداول شیمیایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق جوهرزدایی کاغذهای روزنامه باطله به دو روش متداول شیمیایی و آنزیمی ‌مورد بررسی قرار گرفت. جوهرزدایی شیمیایی با استفاده از مواد شیمیایی در زمان‌ های خمیرسازی ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه همراه با فرایندهای مختلف شستشو، شناورسازی و ترکیب شستشو و شناورسازی انجام شد. جوهرزدایی آنزیمی‌ با استفاده از آنزیم سلولاز با درصدهای مختلف ۰.۰۲۵، ۰.۰۵، ۰.۱ و ۰.۲ درصد (بر اساس وزن خشک کاغذ باطله)، محدوده pH 5-5.5، زمان ‌های خمیرسازی ۱۰، ۱۵ و ۲۰ دقیقه همراه با یک مرحله شستشو انجام گرفت. ترکیب ‌های بهینه از هر کدام از تیمارهای شیمیایی و آنزیمی ‌انتخاب شده و بعد ویژگی ‌های فیزیکی و مکانیکی کاغذهای ساخته شده در شرایط بهینه مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج به دست آمده از مقایسه ویژگی ‌های فیزیکی تیمارهای بهینه شیمیایی و آنزیمی ‌نشان داد که کاغذ‌های حاصل از خمیر کاغذ جوهرزدایی شده به روش متداول شیمیایی دارای مقاومت به عبور هوا، ضخامت و بالک بیشتری می ‌باشند. استفاده از ۰.۱ درصد آنزیم سلولاز در مقایسه با تیمار شیمیایی، کاغذهای با شاخص مقاومت کششی و طول پارگی بیشتری تولید نموده است. همچنین با استفاده از ۰.۱ درصد آنزیم سلولاز می ‌توان کاغذهای با شاخص مقاومت به ترکیدگی و پارگی تقریبا مشابه با تیمارهای شیمیایی تولید کرد.

کلید واژه: جوهرزدایی، کاغذ روزنامه باطله، سلولاز، ویژگی ‌های فیزیکی، ویژگی‌ های مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.