گستره اثرگذاری فرهنگ اسلامی بر توسعه اقتصادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گستره اثرگذاری فرهنگ اسلامی بر توسعه اقتصادی دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گستره اثرگذاری فرهنگ اسلامی بر توسعه اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گستره اثرگذاری فرهنگ اسلامی بر توسعه اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گستره اثرگذاری فرهنگ اسلامی بر توسعه اقتصادی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد اسلامی

تعداد صفحات :۲۹

چکیده فارسی:
توسعه اقتصادی در دهه های اخیر به عنوان آرمانی بی بدیل، همواره دل مشغولی های فراوانی برای جوامع بشری به ویژه جوامع در حال توسعه پدید آورده است، به گونه ای که همه متقاعد شدند که برای دستیابی به آن، نباید از صرف منابع عظیم انسانی و مادی در این کشورها دریغ ورزید. بی تردید عامل های بسیار گسترده ای در سطوح گوناگون بر تحقق توسعه اقتصادی نقش آفرینی می کنند؛ اما در این میان، عامل هایی که می توانند عامل های دیگر را متاثر سازند اهمیت بیش تری دارند. فرهنگ و عامل های فرهنگی به جهت ارتباطات وسیع و تنگاتنگ با انسان به عنوان عامل، محرک، محور و هدف غایی توسعه از یک سو و اثرگذاری بر عامل های دیگر از سوی دیگر، می تواند نقش حساسی را در روند تحقق توسعه ایفا کند.در بسیاری از جوامع اسلامی بخش قابل توجهی از فرهنگ اسلامی در قالب فرهنگ های آرمانی قرار می گیرند و به صورت فرهنگ واقعی ظهور نیافته است. از این رو کوشش برای واقعی کردن فرهنگ آرمانی اهمیت به سزایی دارد.مقاله پیش رو به منظور برداشتن گامی موثر در جهت تبدیل فرهنگ آرمانی اسلام به فرهنگ واقعی به روش توصیفی و تحلیل محتوا با استفاده از منابع معتبر موجود در اثبات این فرضیه کوشیده است که «بدون تغییر فرهنگ واقعی، امکان توسعه اقتصادی فراهم نمی شود و چنانکه فرهنگ آرمانی اسلامی واقعی شود می تواند بسترهای مناسب توسعه اقتصادی را در جامعه اسلامی فراهم آورد».
چکیده عربی:
لقد أصبحت التنمیه الإقتصادیه فی العقود الأخیره باعتبارها مثالیه منقطعه النظیر، تلفت إهتمامات المجتمعات البشریه، لا سیما البلدان النامیه منها، حیث کان الجمیع مقتنعین بأنه ینبغی إنفاق الموارد البشریه و المادیه الهائله لتحقیقها. مما لا شک فیه أن عوامل متعدده و فی مستویات مختلفه توثر علی التنمیه الإقتصادیه، أما المهم فی هذه العوامل هی التی یمکن لها أن توثر علی العوامل الأخری. للثقافه و للعوامل الثقافیه دور حاسم فی تحقیق التنمیه لأنها ذات صله وثیقه و واسعه مع الإنسان کالهدف النهائی للتنمیه و عامل و حافز لها من جهه و یمکن للثقافه أیضا التأثیر علی سائر العوامل من جهه أخری.فی کثیر من المجتمعات الإسلامیه تعد الثقافه الإسلامیه من الثقافه المثالیه المنشوده التی لم تتمثل فی الثقافه الواقعیه بعد. و لذلک فإن المحاوله لإحراز تقدم حقیقی فی تطبیق الثقافه المثالیه خطیره للغایه. تهدف هذه المقاله إلی تحویل الثقافه المثالیه إلی الثقافه الواقعیه، معتمده علی المنهج الوصفی و منهج تحلیل المحتوی و مستخدمه المصادر الموثوقه و تحاول الدراسه أن تثبت هذه الفرضیه أنه «لا یمکن الوصول إلی التنمیه الإقتصادیه إلا بعد التغییر فی الثقافه الواقعیه، و إنما إنشاء التمنیه الإقتصادیه رهن بتحویل الثقافه المثالیه الإسلامیه إلی الثقافه الواقعیه».

کلید واژه: کلید واژه فارسی: فرهنگ اسلامی، فرهنگ آرمانی، فرهنگ واقعی، توسعه اقتصادی
کلید واژه عربی: الثقافه الإسلامیه، الثقافه المثالیه، الثقافه الواقعیه، التنمیه الإقتصادیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.