مقاله چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی :

مقاله چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در فناوری آموزش (فناوری و آموزش) از صفحه ۷۷ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: چالش های نگرشی اعضای هیات علمی در آموزش الکترونیکی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعامل در آموزش مجازی
مقاله نگرش به آموزش الکترونیک
مقاله آگاهی استادان درباره آموزش الکترونیک
مقاله توسعه مهارت در آموزش الکترونیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از انجام این پژوهش بررسی نگرش اعضای هیات علمی دانشگاه ها نسبت به آموزش مجازی (الکترونیکی) که به روش سنتی، روش مجازی و هر دو روش صورت می گیرد، می باشد. روش تحقیق این مطالعه از نوع علی- مقایسه ای است. جامعه آماری تحقیق نیز شامل استادان شاغل به کار در دانشکده های فنی و علوم پایه دانشگاه های شهر تهران می باشد. روش نمونه گیری، به صورت تصادفی طبقه ای نسبتی است. ابزار به کار رفته در این پژوهش شامل پرسشنامه نگرش اعضای هیات علمی نسبت به آموزش الکترونیک می باشد. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از روش تحلیل واریانس چند متغیری استفاده گردیده است. نتایج، حاکی از آن است که: -۱ عامل کاهش تعامل بین استاد و دانشجو در اعضای هیات علمی که به روش سنتی آموزش می دهند از گروهی که به هر دو روش تدریس می کنند، بیشتر است. -۲ عامل توسعه مهارت در آموزش مجازی در اعضای هیات علمی که به روش مجازی و هر دو روش تدریس می کنند، کمتر است. -۳ آگاهی به آموزش مجازی در اعضای هیات علمی که به روش سنتی تدریس می کنند از گروهی که به هر دو روش آموزش می دهند، کمتر است. به طور کلی، به نظر می رسد افرادی که در زمینه آموزش مجازی آگاهی دارند، توسعه مهارت، عامل گرایش آنها به آموزش مجازی است. در حالی که افرادی که درباره آموزش مجازی آگاهی ندارند به دلیل نوع تعامل در این شیوه و همچنین عدم آگاهی نسبت به این آموزش به آن گرایش نشان نمی دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.